The Rolling Stons bend objavio pesmu iz 1979.

0
Reklama

Ususret nadolazećem slavljeničkom izdanju albuma „TATTOO YOU (40th ANNIVERSARY)“ The Rolling Stones su otkrili dosad neobjavljenu pesmu „Troubles A’ Comin“!

Pesma je originalno nastala u Parizu 1979. godine, a sada je, nakon godina čekanja napokon ugledala svetlo dana i to u pratnji lyric videa s arhivskim fotografijama. Od 30. septembra „Troubles A’ Comin“ može se slušati na svim muzičkim platformama.

„Troubles A’ Comin“ snimljena je krajem sedamdesetih i trebala se naći na studijskom izdanju iz 1981. godine. Četiri decenije nakon i napokon objavljena, ova pesma zaraznog ritma i predvođena gitarama pravi je muzički dragulj i uvod u ukupno devet nedavno dovršenih rariteta iz bendovske arhive koji će biti objedinjeni u kolekcionarskoj poslastici „Lost & Found“, posebnom dodataku slavljeničkog „Tattoo You“ izdanja.

Reizdanje hvaljenog višeplatinastog albuma „Tattoo You“ stiže na njegovu 40. godišnjicu, donosi snimke svih 11 pesama originalnog izdanja iz 1981. godine uključujući večne favorite kao što su „Hang Fire“ „Waiting On A Friend“ i, naravno, neizostavnu hit pesmu „Start Me Up“ koja je od kad je otvorila album postala prepoznatljiv i nezamenjiv potpis benda.

„TATTOO YOU (40th ANNIVERSARY)“ album slavi u njegovom punom i izaći ce u izdanju Universal Musica i biće objavljeno 22. oktobra ove godine. „Troubles A’ Comin“ i druge pesme koja publika još nije imala priliku čuti, naći će se u posebnom Box Setu kao i na slavljeničkim deluxe CD-u i nekoliko verzija vinilnih izdanja.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here