The Rolling Stones ili The Beatles? Poslušajte kako zvuči kada čuveni bend svira pesmu kolega

0
Reklama

Legendarni The Rolling Stones su tokom svog nastupa u Liverpulu obradili takođe čuvene The Beatles i odsvirali verziju pesme I Wanna Be Your Man iz 1963. godine.

Ono što možda ne znaju svi je da je ova pesma, iza koje stoji autorski duo Džon Lenon-Pol Makartni, prvobitno pisana za Rolingstonse. Oni je jesu namenili svom drugom singl izdanju iz 1. novembra 1963, ali su je ipak Bitlsi objavili na svom drugom albumu With The Beatles.

Obožavaocima koji su došli na liverpulski koncert 9. juna Džeger je rekao da su prvobitno hteli da sviraju obradu pesme You’ll Never Walk Alone benda Gerry And The Pacemakers, koja se pušta na stadionu Enfild pre svake utakmice Liverpula, ali su odlučili da „obrade pesmu drugih momaka iz ovog kraja”.

Rolingstonsi su trenutno na svojoj turneji pod nazivom SIXTY, koja predstavlja proslavu šest decenija rada benda koji je zvanično oformljen u junu 1962. godine. Svaki od koncerata počinje posvetom pokojnom bubnjaru benda Čarliju Votsu, koji je preminuo prošlog decembra u 81. godini.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here