The Offspring nakon 9 godina objavio novi album “Let The Bad Times Roll”

D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

The Offspring su jedan od najprodavanijih punk rock bendova svih vremena, a nakon dugih 9 godina obradovali su obožavaoce novim, desetim studijskim albumom “Let The Bad Times Roll” (Concord Records)

Nova je muzika napisana i snimljena tokom poslednjih nekoliko godina na raznim lokacijama. Po treći put sarađivali su s legendarnim rock producentom. Već pljušte sjajne kritike na album pa je Kerrang! napisao da je ovaj album dobrodošao povratak benda koji nesumnjivo čine ovaj svet sve sjajnijim, a Rolling Stone rekao je kako je ovo povratak njihovoj potpisanoj mešavini bezobzirnog pop-punka i ironije.

Legende i inovatori punk rock scene južne Kalifornije, The Offspring, prodali su više od 40 miliona albuma širom sveeta, osvojili su nebrojene nagrade i nastupili na više od 500 koncerata. Njihova muzika imala je trajni utjecaj na film, televiziju i videoigre, ali bend je svoj fokus usmerio na novi album. Bend čine pevač Dexter Holland, gitarista Noodles, bubnjar Pete Parada i basist Todd Morse.

IzvorPress
FotoPromo
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Arhitektura u fokusu Kaleidoskopa kulture – otvoren konkurs za dizajn javnih prostora u Novom Sadu

U sklopu priprema za ovogodišnji Kaleidoskop kulture, koji će biti održan od 2. septembra do 8. oktobra u Novom...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket