The Killers nastavljaju rok dominaciju numerom „Your Side of Town”

0
Reklama

Čuveni rok sastav The Killers donosi pravo osveženje za kraj avgusta i predstavlja singl „Your Side of Town“ koji je ujedno i prvo izdanje benda ove godine. Nakon kraće muzičke pauze i brojnih nastupa na festivalima u proteklom periodu, Brandon Flowers, Ronnie Vannucci i Dave Keuning vraćaju se na scenu snažniji nego ikada. Lirika numere, čiji je autor frontmen benda Brandon, nastavlja novi kreativni pravac započet prošlogodišnjim singlom „boy“ koji je za kratko vreme postao veoma voljen od strane slušalaca. Harizmatični vokali i hipnotišući zvuci klavijature donose osvežen zvuk legendarnog sastava, koji iznova potvrđuje svoje veliko umeće da stvara muziku koja ima potencijal da traje i inspiriše generacijama.

„Sa velikim uzbuđenjem vam predstavljamo „Your Side of Town“. Singl nosi sa sobom duhove synth muzike koja nas je inspirisala tokom godina, a ipak nekako verujemo da se u potpunosti oseti i naš lični pečat“, izjavili su članovi benda.

Nakon gotovo 20 godina na muzičkoj sceni i hitova koji su redefinisali rok muziku, među kojima su „Somebody Told Me“, „Mr. Brightside“ i „When You Were Young“ – The Killers ne nameravaju da uspore. Njihova koncertna turneja je trenutno u punom jeku, a u narednom periodu pred njima je niz nastupa na kojima će publika imati priliku da zajedno sa bendom uživa kako u novim izdanjima, tako i u nezaboravnim hitovima. Izdanje „Your Side of Town“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama:https://umrs.lnk.to/TheKillersYourSideOfTown

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here