The Frajle ambasadorke dobre zabave

0
Reklama

Godina u kojoj proslavljaju 14.rođendan, za Frajle je veoma radna. Leto koriste za turneju po gradovima u regionu, a zbog specifične forme nastupa na koncertima dobile su od medija i titulu “Ambasadorke dobre zabave”.  

Veoma smo počastvovane ovom titulom, jer ona potvrđuje posvećenost koju imamo u svom radu i želju da sve emocije kojima su protkane naše pesme, prenesemo i na publiku. To je sada već, posle 14 godina postala uzajamna ljubav između nas i naše publike i prilika da sa svakim novim koncertom pogotovo u Srbiji, Makedoniji, Hrvatskoj, Crnoj Gori, BiH, Sloveniji brišemo granice i stvaramo muziku za sve od 7 do 77 godina, ali i mlađe i starije”, jednoglasne su Frajle nakon dobijanja titule „Ambasadorke dobre zabave“.

Publika na koncertima koji se nižu u gradovima u regionu može da uživa i u scenskim pokretima, pričama između pesama, koreografijama, autentičnom zvuku i specifičnoj produkciji u izvođenju tri dame iz grupe Frajle.

I pored aktuelne turneje, Frajle ne miruju već vredno rade i na novom albumu, na predstavi i knjizi “Kako sam postala Frajla” i nastavljaju da proširuju svoj brend u mnogim pravcima.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here