Texas Food u subotu u klubu Kuglaš

Jedan od najboljih bluz-rok bendova na ovim prostorima, Texas Flood, nastupiće ove subote, 2.oktobra u 21 h u beogradskom klubu Kuglaš

0
Reklama

Bend Texas Flood svoju dugogodišnju uspešnu karijeru gradio je na kvalitetnom zvuku i fantastičnim živim nastupima, isključivo na engleskom jeziku. Značajan iskorak napravili su kada su 2019.godine objavili svoj prvi album na srpskom jeziku. Album bluz obrada „Tražim ljude kao ja“ naišao je na odlične reakcije publike i postao jedno od najprodavanijih domaćih izdanja u Srbiji.

Texas Flood je album „Tražim ljude kao ja“ objavio 2019.godine za izdavačku kuću Multimedia Music. To je njihov prvi album na srpskom jeziku i na njemu se, pored autorske pesme „Da budem tvoj“ nalaze bluz obrade hitova jugoslovenskih rok legendi. Ovo izdanje predstavlja poziv na povratak pravim muzičkim vrednostima i uzorima.

Poznati kao bend koji uvek da sve od sebe na sceni, bilo da sviraju u hali ili klubu, obećava odličnu svirku i ove subote:

Veliko mi je zadovoljstvo da vas posle četiri godine pozovem u jedan od legendarnih beogradskih klubova“ kaže frontmen Nenad Zlatanović ovim povodom i dodaje: „Kuglaš je klub u kojem je Texas Flood napravio neke od svojih prvih svirki, između ostalog i prvi Hendrix Day… Vidimo se 2.oktobra od 21 sat!

Klub Kuglaš nalazi se u Đušinoj 5 a ulaz na koncert je 350 dinara.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/463386734805203

Texas Flood:

www.facebook.com/texasflood.belgrade

www.instagram.com/nenad_zlatanovic_texasflood

Kuglaš:

https://www.facebook.com/kuglasbg

https://www.instagram.com/kuglasbg/

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here