Tejlor Svift izbacila reizdanje četvrtog albuma

0
Reklama

Posle izdanja „Fearless (Taylor’s Version)“, koje je po svom izlasku odmah zauzelo prvo mesto na Billboard top listi, Tejlor Svift predstavila je „Red (Taylor’s Version)“.

Reč je o dugoočekivanom reizdanju njenog četvrtog studijskog albuma „Red“. Deluxe verzija (re)izdanja donosi 30 pesama, među kojima su poznati hitovi „We Are Never Ever Getting Back Together“, „I Knew You Were Trouble“ i „22“, ali i potpuno nove numere iz njenog trezora pesama.

„Ovo je prvi put da čujete svih 30 pesama koje sam napisala za originalno izdanje. Muzički i tekstualno ovaj album predstavlja osobu slomljenog srca, polomljeni mozaik različitih osećanja koja su se na kraju uklopila u jednu celinu“, kaže autorka o albumu.

Na izdanju je ugostila fenomenalne muzičare, među kojima su Ger Lajtbodi, Fibi Bridžers, Ed Širan i Kris Stejplton, sa kojim je snimila impeesivnu verziju numere „I Bet You Think About Me“.

Ovo reizdanje je samo nastavak niza uzastopnih muzičkih uspeha koji su počeli 2020. godine u kojoj je Tejlor objavila čak dva nova albuma – „Folklore“ i „Evermore“. Uz album, na njenom zvaničnom YouTube kanalu je prikazan kratki film pod nazivom „All Too Well: The Short Film“.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here