Taylor Swift predstavlja reizdanje kultnog albuma „Speak Now“!

0
Reklama

Ukoliko želite da omogućite vašim čitaocima da slušaju „Speak Now (Taylor’s Version)“ preko webplayer-a na vašem sajtu – iframe embed code se nalazi u MPE attachmentu na dnu ovog e-maila.

Jedna od najznačajnijih pop autorki današnjice – Taylor Swift predstavlja dugoočekivano reizdanje svog trećeg studijskog albuma „Speak Now“. Deluxe verzija (re)izdanja donosi 22 pesme, među kojima su poznati hitovi „Enchanted”, „Dear John” i „Mean”, ali i šest potpuno novih numera iz njenog trezora pesama. Posebnu pažnju publike privukla je saradnja sa Hayley Williams na numeri „Castles Crumbling”, kao i singl „Electric Touch” u kolaboraciji sa američkim rok sastavom Fall Out Boy. Za pesmu „I Can See You“ objavljen je i muzički spot u kom uloge tumače popularni glumci Taylor Lautner, Joey King i Presley Cash, dok režiju potpisuje sama Taylor.

GLEDAJ VIDEO OVDE

Album je stigao – on je tvoj, on je moj, on je naš. Ovo izdanje rezultat je hirova, fantazija, patnji, drama i tragedija koje sam proživljavala između svoje 18. i 20. godine. Sećam se da sam listu pesama sastavljala i rastavljala, opsednuta pronalaskom redosleda koji će savršeno ispričati moju priču. Morala sam čvrsto da stanem iza svog izbora, zbog čega sam iza sebe morala da ostavim nekoliko pesama na koje sam i danas jednako ponosna. Imate 6 potpuno novih pesama iz mog trezora! Snimila sam ovaj album sa 32 godine i sećanja koja su mi se vratila ispunila su me nostalgijom i zahvalnošću. Zahvalna sam na životu, na vama, na činjenici da mogu ponovno da ostvarim pravo na svoj rad“, izjavila je Taylor.

Speak Now (Taylor’s Version) predstavlja treće u nizu reizdanja nakon prethodno objavljenih „Fearless (Taylor’s Version)“, koje je po svom izlasku odmah zauzelo prvo mesto na Billboard top listi, kao i „Red (Taylor’s Version)“ koje je muzičarki osvojilo tri Grammy nominacije. Prethodnu godinu obeležilo je njeno deseto studijski album „Midnights“ koji je muzičarkino komercijalno najuspešnije izdanje do sada. Taylor nastavlja da niže uspehe i neumorno iznenađuje fanove novom muzikom i nastupima, pa je tako nedavno otkrila i datume za 2024. godinu za svoju međunarodnu „The Eras” turneju, koja uključuje i brojne evropske gradove.

Kompletan press kit sa fotografijama dostupan je na linku:

https://umusic.box.com/v/speak-now-taylors-version

Izdanje „Speak Now (Taylor’s Version)“ možete pronaći u svom PlayMPE playeru!

Izdanje „Speak Now (Taylor’s Version)“ je u Srbiji dostupno na svim streaming servisima:

https://umrs.lnk.to/TaylorSwiftSpeakNowTaylorsVersion

U slučaju da već niste, preuzmite svoj Play Mpe Player sa adrese – http://goplay.plaympe.com/en/download.php

Username je vaša e-mail adresa, a ukoliko se ne sećate svoje šifre, možete je ponovo zatražiti klikom ovde.

Universal Music Serbia

www.universalmusic.rs

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here