Tajne srca i stisnutih tela otkrivaju Mad Mags u singlu „Human Heart“

0
Reklama

Mad Mags vas pozivaju u romantičnu zimsku šetnju uz pesmu „Human Heart„, novi raskošni singl beogradskog tandema. Pesma je nastala u Down There Studiju, snimatelj je bio Uroš Milkić, producent Boris Eftovski i dostupna je na bandcampu i YouTube kanalu Pop Depresije, a posle Nove godine i na svim digitalnim servisima. Predivnu ilustraciju za singl uradila je Marija Jevtić. Možete sami da zamislite jedan romantični spot u Džuli Kruz-Dejvid Linč-Anđelo Badalamenti produkciji (iz žanra „Rockin’ Back Inside My Heart“) i šetnju koja za vas ima magično dejstvo.

https://popdepression.bandcamp.com/track/mad-mags-human-heart

Srce je locirano u središnjem delu grudnog koša i pumpa krv ritmom koji varira u zavisnosti od toga da li telo miruje ili je aktivno. Kao što je srce to koje stvara ritam muzici ljudskog bića, tako je i muzika pitanje osobenosti srca čoveka koji je stvara. Kad sam bila klinka, na rođendanima se često plesalo uz sentiše, a naši roditelji su to zvali stiskavac. Ovo je pesma posvećena jednom dobu sa manje stisnutih srca, a više stisnutih tela jedna uz druge,“ objašnjava Margareta ideju za „Srce“.


Uz Margaretu i Borisa članovi benda su Nikola Vasić Vaske (gitara) i Ljubinko Tomanović (bas), a specijalni gost na slajd gitari je bio Mića Luković (Ice Cream Man).


Mad Mags je nastao 2017. godine u Beogradu i čine ga Margareta Samoran i Boris Eftovski. Magi piše pesme i peva (i profesorka je japanskog), dok je Boris kompozitor i producent, a i član američko-srpske inkarnacije The Black Heart Procession i The Red Step (nekada i Kazna za uši). Mad Mags prave muziku za svoju dušu, oslobođenu žanrovskih stega, vremenskih rokova i prostornih ograničenja. Prave muziku za sanjanje i plesanje.“Human Heart“ je treći singl koji su objavili, a potražite na YouTube-u „Wandering River” i „Yume / 夢 (Dream)“.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here