Swedish House Mafia najavila svetskoj turneju – dolaze i blizu Srbije

D.
D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Jedna od najvećih svetskih elektronskih atrakcija, Swedish House Mafia, nakon velikog povratka na scenu (ne znamo koji po redu) ide na svetsku turneju koja će ih dovesti i blizu nas.

2021. godina ponovno ih je okupila, a diskografski su nam predstavili tri singla, “It Gets Better”, “Lifetime” feat. Ty Dolla Sign and 070 Shake i “Moth to a Flam” s the Weekndom. Upravo su s ovim muzičarem ostvarili veliku saradnju na njegovom novom albumu gde osim spomenute potpisuju još dve pesme “How Do I Make You Love Me?” i “Sacrifice” za koju su napravili i remix dostupan na extended verziji albuma “Dawn FM”.

SHM su najavili svetsku turneju koja će pratiti njihov, verovali ili ne, debintatski studijski album. Naime, u skoro 9 godina postojanja ova EDM supergrupa nije objavila niti jedan album, ali su zahvaljujući hit singlovima stekli popularnost kakvu retki mogu uživati. Album će biti u prodaji od 29. oktobra ove godine, a već su moguće prednarudžbe. Svetska turneja “Paradise Again” obići će i Evropu, a Swedish House Mafia će doći vrlo blizu nama. Nakon Amerike na evropsko tlo stupiće 29. septembra u Manchesteru, a potom idu u Glasgow, London, Dublin, Birmingham, Pariz, Madrid, Lisabon, nama blizu Milano (18.10.), zatim Zürich, Krakow, Prag, Köln, München, Antwerpen, Amsterdam, nama najbliži Beč (3.11.), Frankfurt, Berlin i Hamburg, dok će turneju završiti u nordijskim gradovima, norveškom Kopenhagenu i Oslu, te finskom Tampereu. Ulaznice su već u prodaji.

IzvorPress
FotoPromo
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

ŽIVJETI SLOBODNO 2022: Pozitivnom energijom i dobrom muzikom poslata snažna poruka!

U okviru programa Živjeti slobodno, i obeležavanja Međunarodnog dana pobede nad fašizmom, 14. maja na banjalučkoj tvrđavi Kastel održan...
Reklama
musicpocket