SVIRKA U KNJIŽARI – BULEVAR BOOKS – NOVI SAD

0
Reklama

Godinu dana je kako su divovi hodali knjižarom, oduševili sa tri rasprodate svirke, pa je vreme za povratak velikog (veliki divovi? prim.prev) sexteta, koji će, još jednom, uživo, ispisivati istoriju! (Ispisivati budućnost – istorija je već ispisana – prim. prev)

EDIT: prve dve svirke rasprodate brže od pilića u lidlu, čeka nas treća, 2. marta! hvala svetskom mega caru što se stavio na raspolaganje još jednom.


Sa Rambom i ekipom nastavljamo koncept intimnih muzičkih performansa (Da li se bilo koja radnja koja se vrši pred više od 100 ljudi može nazvati intimnom? prim prev) nazvanih ‘svirka u knjižari’ u kojima objedinjujemo dva najvitalnija medija: muziku i knjige, koji se prožimaju i spajaju u neposredan, jedinstven i magnetičan doživljaj.Svirke su u četvrtak, 28. februara, petak, 1. marta, i u subotu, 2. marta, u 21:30h., a po knjigu, na kafu, vino ili pivo možete već danas. Prvih pedeset ulaznica je 900, nakon toga 1000 dinara.

Zbog ograničenog kapaciteta prinuđeni smo da limitiramo broj ulaznica za svirku. Molimo vas da na vreme svratite do knjižare, ili rezervišete ulaznicu već danas slanjem poruke u inboks stranice knjižare na fejsbuku. Hvala na razumevanju!

Izvor: www.mojnovisad.com

Fotografija: Promo

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here