SVETSKA RADIO PREMIJERA NOVOG SINGLA “I KNOW” ROCK GRUPE “INTELLIGENT MUSIC PROJECT”

D.
D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Pozorišne premijere tokom marta (Vol. 1): BEOGRADSKA SCENA

Bogata ponuda kulturnog života prestonice Gotovo sva beogradska pozorišta - JDP, BDP, Atelje 212, Bitef teatar, Boško Buha, Narodno pozorište,...

CIKLUS BESPLATNIH ONLAJN KONCERATA „MUZIKOM KROZ MUZEJ”

Istorijski muzej Srbije i udruženje „UNICA ART” imaju zadovoljstvo da pozovu publiku da u sredu 10. marta u 19 časova prisustvuje...

Knjiga “Kobejn, legenda koja živi” o čuvenom o Kurtu Kobejnu od danas (2. mart) u svim knjižarama

Neprevaziđen, neprikosnoven, neprolazan: večan Knjiga “Serving the Servant: Kobejn, legenda koja živi” Denija Goldberga, o čuvenom neprevaziđenom rokeru Kurtu Kobejnu...

25. januara je održana svetska radio premijera rock pesme “I Know” rock grupe “Intelligent Music Project” na Rock Radiju 96.2 Beograd. “Intelligent Music Project” je super sastav rock legendi iz rock grupa poput Toto, Rejnbou, Juraja Hip, Nazaret, Azija, River Haunds i drugi.

Video spot za novi hard rock singl “I Know” će biti objavljen 28. januara na Jutjubu i Fejsbuku. Singl obećava da će biti jedan od najboljih hitova sa predstojećeg albuma grupe “The Creation”.

Pesma je energična i dinamična sa zanimljivim muzičkim videom u kojem učestvuju super zvezda benda Roni Romero i njegova verenica, Korina Minda, lepotica iz Rumunije. Brzi automobili, drifting i ljubavna priča su teme ovog video spota.

Pogledajte video trejler za novu pesmu “I Know”: https://fb.watch/3ehbs8hwRk/

Pesma je napisana posebno za vođu benda i pevača Roni Romera (grupa Rejnbou).

Definitivno mi je ova pesma najdraža sa novog albuma. To je prava hard rock pesma sa Rejnbou elementima u sebi. Takođe je veoma pozitivna i donosi dobro raspoloženje”, kaže Roni Romero.

Autor muzike i teksta “I Know” je tvorac i producent benda – bugarski biznismen, filantrop, pokrovitelj umetnosti i doktor medicine Dr. Milen Vrabevski:

Ova pesma je posebno napisana za Roni Romera. Inspirisala me je energija njegovog neverovatnog glasa. Poruka pesme je hrabrost i suočavanje sa strahom kao i stalno oklevanje. Ako svetsko zlo postoji, zamislimo da je poput paukove mreže. Ako pokažete strah ili drhtite, pauk će odmah osetiti vaš strah i doći će da vas napadne. Ciljevi u životu nas čine značajnim i održavaju nas svesnim”.

Osim Roni Romera, zvezde grupe Rejnboua od Ričija Blekmora, kao i ostalih sjajnih muzičara iz Bugarske, u “I Know” učestvuje još jedan svetski poznati muzičar – bubnjar benda “Stiks” (“Styx”) Tod Sukerman.

Zaista je bilo zabavno svirati “I Know”, jer je to malo teži metal sa mnogo duplog basa na bubnjevima ali zaista ima dobru melodiju!”

Očekuje se da će novi album Inteligentnog muzičkog projekta “The Creation” biti zvanično objavljen krajem marta. Album je posvećen kreativnim pristupima koji su ključ uspeha u životu. Po uzoru na prethodnih 5 albuma benda, na novom će ponovo nastupiti svetski poznati muzičari poput Roni Romera (Rejnbou), Džon Pejn (Azija), Karl Sentans (Nazareth) i Ričard Grisman (River Haunds). Novo izdanje će imati dva neverovatna bubnjara – Tod Sukerman (Stiks) i legendarni Bobi Rondineli (Rejnbou, Blek Sabat).

FotoPromo

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aktuelno

Preminuo Aleksandar Sanja Ilić, osnivač grupe “Balkanika”,

Rođen je 1951. u Beogradu. Njegov otac je kompozitor Miodrag Ilić Beli, a brat kompozitor Dragan Ilić koji svira...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

musicpocket