Svemirko vam daje tajne svemira na dlanu, izbor je na vama!

0
Reklama

Svemirko je sve što ste od jednog pop benda tražili i dobili. Savršeno uravnotežen spoj osećaja, veštine i kvaliteta.

U jednom trenutku emo-macho, u drugom avangardan, a u trećem sasvim normalan, recept je koji njegove nastupe uživo čini nezaboravnima.
Ova eklektična skupina predvođena Markom Vukom Vukovićem uz pomoć pratećeg sastava kojeg čine Antonijo Tali Bošnjak, Marin Toni Tandara, Branimir Brana Blažević i
Bojan Bojko Bojkov, nameće se kao jedna od najinteresantnijih suvremenih muzičkih pojava u regiji Balkana.

Koncerti su ipak Svemirkova aktualnost, a ova dance punk skupina ostvariće sve vaše niskotalasne i sintetizatorske snove.

Na krilima debitantskog albuma „Vanilija“ Svemirko je u relativno kratko vreme pridobio izrazitu naklonost publike u zemaljama koje čine Južni Sloveni, kao i odobravanje te pohvale od strane kritike.  Upravo tamo gde prvi završava, nadolazi i drugi po redu studijski album.
Drugi album donosi fantastične melodije i aranžmane, neshvaćenu živopisnu poeziju i lude ritmove savršenih zvučnih aroma koje prožimaju nove hitove.

Od severa do juga, od zapada do istoka, odsviravši pozamašan broj koncerata 2017. godine, Svemirko opravdava povjerenje koje mu njegova publika daje, a za leto i ostatak 2018. godine sprema nove koncerte i nove, kako noćne tako i dnevne avanture. U svemirskom brodu na još uvek neizmišljen pogon, ravno iz kozmosa na našu planetu ova skupina vračeva stiže da vas odvoji od vlastite svesti.

Svemirko vam daje tajne svemira na dlanu, izbor je na vama.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here