SVEČANI KONCERT 22. novembar 2021. u 19.30 časova, Velika scena Madlenianuma

D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Nastavljajući predstavljanje vrhunskih umetnika na našoj Velikoj sceni 22. novembra od 19.30 časova publici u Madlenianumu će se predstaviti pijanista Vladimir Milošević. Na ovom koncertu pod dirigentskom palicom gosta iz SAD-a Entonija Armorea (Anthony Armore) i uz pratnju orkestra Opere i teatra Madlenianum, publika će čuti čuveni Klavirski koncert br. 1 u b-molu opus 23 Petra Iliča Čajkovskog, Šubertovu Simfoniju br. 8, poznatiju kao Nedovršena, Valcer Lento br. 2 Alda Finzija i premijerno kompoziciju Džeralda Vilhelma Brejdena Jedrenjaci (Sailing Ships). Karte po ceni od 1.000 i 1.200 RSD su u prodaji.

U prilogu su saopštenje o ovom koncertu, kao i fotografije umetnika.

GALA KONCERT ŽELJKO LUČIĆ I PRIJATELJI EMITOVANJE NA 2. PROGRAMU RTS-a

UTORAK, 09.11.2021. U 23.06 ČASOVA

Gala koncert Željka Lučića i prijatelja sa kojim je Opera i teatar Madlenianum otvorila svoju muzičku sezonu emituje se večeras od 23.06 na 2. Programu RTS-a. Na koncertu se Željko Lučić predstavio arijama iz opera Rigoleto, Otelo, Pajaci, Andre Šenije, kao i duetima iz opera Kavalerija Rustikana i Nabuko sa koleginicama Draganom Radaković (sopran) i Sanjom Anastasiom (mecosopran), u pratnji orkestra Opere i teatra Madlenianum i pod dirigentskim vođstvom maestra Dejana Savića.

Muzički urednik: Tijana Lukić

Reditelj: Katarina Rogić

- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Grupa “Magic Bush” objavila drugi studijski album “Put za Shangri-La”

Album kompletno na srpskom jeziku, a bend ima još četiri albuma u pripremi BEOGRAD: Poznata muzička grupa “Magic Bush” objavila...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket