Subota 16 septembar – CK13 – Reconvalescent, Yvith, Voden i By-Pass

0
Reklama

Reconvalescent, Yvith, Voden i By-Pass. Tri projekta i jedan bend, žanrovski različitih, ali sličnih po sklonosti da muzici pristupaju na netradicionalan način.

Cena ulaznice: 500rsd
Ulaz: 20h

Više o izvođačima:

Reconvalescent je jednočlani avant-garde industrial metal projekat iz Zaječara. Od 2017. godine do danas, iza sebe ima 4 EPa. Eksperimentacija sa zvukom i žanrovima nije strana teritorija ovom projektu, a za vreme svog nastupa prikazaće nam drone metal i ambijentalnu stranu materijala.


Facebook:
https://www.facebook.com/Reconvalescent?mibextid=ZbWKwL

Yvith je „experimental ambiental dream harsh noise“ projekat inspirisan kombinovanjem organskih i sintetičkih zvukova. Projekat koristi DIY opremu i netradicionalne instrumente.
Trenutna postava: Iva Niculović, Bojan Ožegović i Stribor Bihorac


Facebook:
https://www.facebook.com/yviththegreat?mibextid=ZbWKwL

Voden je jednočlani, instrumentalni muzički projekat inspirisan filmskom i ambijentalnom muzikom, a prožet zvukom rok i metal gitare. Nastup u trajanju od 40min obuhvatiće pesme sa sva tri albuma ovog projekta.

Music:
https://push.fm/fl/texpu4r7
Instagram:
https://instagram.com/voden_official?utm_source=qr&igshid=MzNlNGNkZWQ4Mg==

By-pass je pančevački bend čiji nastupi nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.
Na početku karijere ovaj bend je bio pod uticajima progressive rock, stoner rock, grunge i metal pravaca, da bi se vremenom oblikovao u kombinaciju atmospheric rock, new prog i alternative metal podžanrova. Ponovo dolaze u CK13 nakon dosta vremema, osnaženi novom postavom.


Facebook:
https://www.facebook.com/bypassband?mibextid=ZbWKwL

https://www.facebook.com/events/

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here