Stiven Tajler ide na sud zbog zlostavljanja maloletnice: „Primorao me na odnose“

0
Reklama

Stiven Tajler je optužen za seksualni napad, seksualno zlostavljanje i namerno nanošenje emocionalnog stresa maloletniku u novoj tužbi pokrenutoj u Los Anđelesu.

Optužila ga je Džulija Holkomb i navela da je frontmen grupe „Aerosmith“ započeo seksualnu vezu sa njom kada je imala 16 godina 1973.

U tužbi ona tvrdi da je Tajler saznao za njen problematični život u porodici i da je kasnije ubedio njenu majku da mu dodeli starateljstvo, što mu je omogućilo da je „napada i obezbeđuje alkohol i drogu“ dok je bila tinejdžerka.

Ona navodi da je „bila nemoćna da se odupre“ Tajlerovoj „moći, slavi i značajnim finansijskim sposobnostima“, i da ju je on „prinudio i ubedio“ da poveruje da je veza romantična ljubavna afera.

Holkomb takođe optužuje Tajlera da je insistirao na tome da abortira nakon što je zatrudnela sa njegovim detetom sa 17 godina.

Navodno je naveo zdravstvene probleme kao razlog i zapretio da će prestati da je izdržava ako ne prekine trudnoću.

Vesti o ovoj tužbi stiže samo nekoliko dana pre isteka roka 31. decembra za Kalifornijski zakon o deci žrtvama iz 2019. godine, koji je privremeno ukinuo zastarevanje kako bi se omogućilo žrtvama seksualnog zlostavljanja u detinjstvu da iznesu optužbe.

Predstavnici Tajlera, koji sada ima 74 godine, nisu odmah prokomentarisali slučaj.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here