Stigao prvi zvaničan trejler za film „Južni vetar 2: Ubrzanje“

Kriminalistička akciona saga se ambiciozno nastavlja

0
Reklama


Kriminalistička akciona saga se ambiciozno nastavlja


Izašao je prvi zvaničan trejler za najnoviji domaći film „Južni vetar 2: Ubrzanje“ Miloša Avramovića, nastavak uspešnog akcionog hita iz 2018. godine, koji je oborio mnoge rekorde gledanosti u bioskopima. 

U spektakularnom trejleru za „Ubrzanje“ publika može da vidi produkcijski do sada najatraktivnije akcione scene, ali i okvirni zaplet koji će publiku držati u neizvesnosti do poslednjeg kadra.

   Serija “Južni vetar” kao nastavak filma, iz 10 epizoda je pružila produžetak avantura junaka Maraša, Baće, Cara i drugih likova, ali se auditorijum i oprostio od nekih karaktera, kao što je bio korumpirani policajac Stupar (Miloš Timotijević).

Taj TV serijal je bio veoma gledan na kanalu RTS 1 tokom pandemije, odnosno samog početka karantina i policijskog časa tokom 2020.
Sjajne uloge su u seriji posebno ostvarili neponovljivi Bogdan Diklić, veoma drugačiji Ljubomir Bandović i naravno – Aleksandar Berček.

    I na filmu glumačku ekipu predvodi Miloš Biković, a uz njega su Miodrag Radonjić, Jovana Stojiljković, Predrag Miki Manojlović i Aleksandar Berček, svi preživeli junaci, dok će se pridružiti i glumac u usponu Luka Grbić (serija „Tajne vinove loze„), koji tumači lik brata Petra Maraša.
     Grbić se prvi put pojavio na filmu upravo u originalnom “Južnom vetru” gde je ulogu Goluba odigrao Nebojša Glogovac kao svoju poslednju ulogu, a tada je rolu Cara tumačio Dragan Bjelogrlić, koga je u seriji dalje zamenio Miki Manojlović kao isti lik.

     Luka Grbić je onda izostao iz serije “Južni vetar”, odnosno pojavio se samo u jednoj kratkoj sceni, a sada u nastavku filma igra i mlada britanska zvezda Anastasi Everal, a prisutni su i glumci iz Bugarske – Marijan Valev i Zahari Baharov. 

„Film Južni vetar 2: Ubrzanje“ sniman je na lokacijama u istočnoj Srbiji, kao i vrlo nepristupačnim terenima na granici sa Bugarskom. Snimanje je završeno tokom prošle godine, u vreme pandemije, a velika premijera se očekuje na jesen.  

Ambiciozan plan produkcija REŽIM i Archangel studio jeste da budu tri bioskopska filma i tri sezone serije „Južni vetar“ i na taj način da jednog dana zaokruže sagu. Snimanje druge sezone serije planira se tokom avgusta po celoj Srbiji.


      

        

        

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here