Stigao je spot za novu pesmu Filipa Dizdara

D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Iako je prvobitni plan bio da pesmu predstavi paralelno sa spotom, Filipu je usred montiranja spota pregoreo hard disk sa svim snimljenim materijalima. Ipak, dve nedelje kasnije, odlučio je da snimi sve ispočetka. Kao i u pesmi, Filip je i u spotu preuzeo više uloga u produkciji  pa je tako režirao, glumeo, montirao. No, nije bio u potpunosti sam. Društvo u spotu mu pravi njegova devojka Maja koja je neretko morala biti i iza kamere, a odlično se snašla sa obe strane.

Spot za pesmu „Skupa u samoći“ pogledajte na sledećem linku:

„Spot za pesmu nastaje već neko vreme, uglavnom zato jer je mi je na pola produkcije riknuo hard disk sa materijalima. Kad se to dogodilo bio sam odustao od snimanja novog materijala, pomirio sam se da jesma neće imati spot, a da ću kadrove koje sam uspeo spasiti koristiti za sledeći spot. To je i bio plan do jedne večeri prošle nedelje.

Radio sam nešto za akademiju u kasne sate i samo su mi počele navirati nove ideje za spot u glavu. Počeo sam ih zapisivati i te večeri sam odlučio da ipak snimim spot do kraja, drugi put, i sa drugim hard diskom. Usledilo je 5 dana noćnih snimanja po par sati i malo po malo spot je rastao do onog kako izgleda danas.

Spot je kao i pesma mračnije atmosfere i vizuala. Zamišljen je kao skup vinjeta iz života i otvoren je za interpretaciju, kao i moj ples. 🙂 – rekao je Filip Dizdar.

https://www.menart.hr

FotoPromo
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Rok klub Fest ima ozbiljno novo pojačanje u julu: Divlje jagode, Kolja, Dža ili Bu

Sezona koncerata se ubrzano zakuhtava Tokom pandemije dok je još bilo dozvole za održavanje koncerata sa svim poratećim merama,...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket