Stariji brat Dina Dvornika pesmom spojio Čikago i Split / Pogledajte video

0
Reklama

Dean Dvornik, stariji brat pokojnog kralja fanka Dina Dvornika, pre nekoliko godina se zaputio u daleku Ameriku i posvetio vožnji kamiona.

U Čikagu radi posao koji voli – pun uzbuđenja, putovanja i opasnosti inspirisao ga je da napiše pesmu “Ja, moj pas i stari Jaguar” koju objavljuje za Croatia Records, saopšteno je iz ove kuće.

Pesma govori o trojici saputnika od kojih gazda zna sve, a ustvari ništa ne zna. Imaju veliku volju da idu u beli svet, a tamo ih zeznu puno bolji od njih”, rekao je Dean Dvornik.

Dean je muziku za pesmu napravio još pre godinu, ali čekao je trenutak inspiracije kako bi napisao odgovarajući tekst, poručuju izdavači.

Vozeći kamion prostranstvima SAD-a, u trenutku mu je sinula ideja o saputnicima koje bi najviše volio imati na putovanjima i svom doživljaju okruženja u kojem radi. Ispalo je zanimljivo što je muzika godinu čekala na tekst koji je na kraju nastao u jednom danu”, piše u saopštenju.

A kako je pesma stvarana?

Pesmu sam započeo u Čikagu, završio u Splitu. Počeo sam s dvie bas gitare, s jednom u Čikagu, a završio s ovom u Splitu. Meni samo treba ideja, ne volim se ponavljati i volim da pesma bude nešto o čemu se još nije pisalo. Tako mi je pala na pamet ova tema – ‘Ja, moj pas i stari Jaguar’”, objasnio je Dean, koji se uskoro vraća u SAD.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here