Štab zvanično zabranjuje održavanje internacionalnog džez festivala „Nišvil”

D.
D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

RootsInSession objavili novi drum’n’bass remix za Taiwan MC ft. Paloma Pradal – “Colombian Gyal”

Serijal remikseva i autorskog rada iz RootsInSession radionice okrunjen je novim drum ‘n’ bass remixom pariškog izvođača...

U prodaji jedno od najiščekivanijih izdanja u 2020. godini, “Taftalidze Shuffle” Vlatka Stefanovskog

Nakon veoma uspešnog akustičnog albuma Mother Tongue, svetski poznati gitarista Vlatko Stefanovski odlučio se vratiti zvuku i atmosferi sedamdesetih godina prošlog veka. 

Prodat prvi strip u kom se pojavio Betmen

Prvi primerak u kome se pojavio Betmen postao je najskuplji strip sa Mračnim vitezom koji je ikada...

Gradski štab za vanredne situacije grada Niša doneo je naredbu kojom se zbog aktuelne epidemiološke situacije sa korona virusom zvanično zabranjuje održavanje internacionalnog džez festivala „Nišvil” i Festivala glumačkih ostvarenja domaćeg filma „Filmski susreti”, koji su planirani za avgust, prenosi Tanjug.

Direktor „Nišvila” Ivan Blagojević, koji je nedavno izjavio da će 1. avgusta biti doneta odluka da li će se „Nišvil” održati sa publikom ili bez nje, kaže sad  za Tanjug da će ostati pri odluci da 1. avgusta objave da li će se festival održati onlajn u zakazanom terminu od 7. do 16. avgusta ili sa dozvoljenim brojem posetilaca od 10. do 13. septembra. On ističe da razume odluku Štaba da zabrani održavanje zbog publike, ali to ne znači da festival ne može da se održi onlajn ili u drugom kasnijem terminu.

Ukoliko dođe do poboljšanja epidemiološke situacije na teritoriji grada Niša, Štab će naknadno razmotriti mogućnost održavanja pomenutih kulturnih manifestacija u drugim terminima”, navodi se, između ostalog,  u naredbi Gradskog štaba za vanredne situacije grada Niša koju je potpisao gradonačelnik Darko Bulatović koji je i komandant štaba.

Blagojević na to kaže da će organizacija Festivala poštovati sve odluke Štabova, te da će, ako se manifestacija bude održavala u septembru biti poštovane sve mere zaštite.

IzvorPress

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aktuelno

Robbie Williams ne dozvoljava da korona ove godine otme Božić

Muzičar peva nešto drugačiju pesmu ovoga Božića - novi hit singl “Can't Stop Christmas” - sanke Deda...

Marčelov poklon vernoj publici

„Iako mračna i teška stvar, ’Sveti bes’ oduvek je spadao u one publici najdraže”, kaže Marko Šelić Marčelo o novom izdanju pesme koja...

Koncert Pjevačke družine Svetlane Spajić i Bokana Stankovića: Online jedinstveno iskustvo

Online koncert dvoje eminentnih srpskih muzičara, Svetlane Spajić i Bokana Stankovića, na lokalitetu Đavolje Varoši biće emitovan u četvrtak, 17. decembra u 20...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!