Šta inspiriše : Nemesis

0
Reklama

Ćao ćao drugari, evo i ja dobih priliku da odgovorim na ne tako svakidašnja pitanja i mogu reći da mi je bilo veoma zabavno  A šta se krčka u kuhinji Nemesis? Pa krčka se naš prvi album! Ostalo je još malo da se snimi i ide na mix i mastering i jedva čekam da čujete šta smo spremile. Album će imati 10 pesama od kojih su neke dobro poznate, ali ima i nekih koje još nismo izvodile i koje čuvamo kao iznenađenje, pa nadam se da će vam se dopasti. Spremamo još svašta nešto, između ostalog i novi spot, ali otom potom, pratite našu Facebook stranicu pa ćete saznati sve na vreme  Ovo leto nam je bilo veoma radno što se tiče svirki i festivala: Bunt rock, Arsenal, Exit, Revolution, Polineroock festival, Beer Fest, Beer Garden, Festival Srpskog podzemlja itd itd i nadamo se da će sledeća godina biti još bolja! Hvala svima na podršci i na pomoći pa se vidimo na nekoj od narednih svirki! Keep it metal!

Omiljeni bendovi?
– Trenutno: Parkway Drive, Architects i Foo Fighters.

Omiljeni albumi?
– Ufff teško pitanje… od Foo Fightersa – Wasting Light ovo leto je bilo njihovo skroz  Od Architects – All Our Gods Have Abandon Us, poslednji album, da ih ne ureknem sve su bolji i bolji i jedva čekam da izađe novi za koju nedelju. A od PWD jaaako težak izbor…moram bar dva: Horizons i IRE, ipak su mi oni omiljeni bend, razumi me 😀

Omiljeni filmovi?– Uuu, tu sam uglavnom totalni „nerd“: Marvelovi filmovi, Lord of the rings i Hobit, Star Wars ali bez ovog Diznijevog izbljuvka, tu jedino Rough One mogu da priznam… Uglavnom tako neka epska i naučna fantastika, to je moj fazon.

Omiljene knjige i pisci?
– Recimo Stephen King – It, i definitivno Dan Brown – The Da Vinci Code.

Omiljeni festivali? SVI! Hahaha! Samo dok je dobra muzika u pitanju, ne bitno je koji je i koliki festival.

Omiljeno mesto u gradu?
– Nije toliko bitno gde si, već s kim si, tako da nemam neko posebno mesto koje mogu nazvati omiljenim.

Omiljena destinacija za putovanje?
– Kao što rekoh, nije mi bitno gde sam sve dok je moja ljubav sa mnom. Ali ako već treba da navedem neku destinaciju, rekla bih one koja mi je životna želja da posetim: Skandinavija i Japan.

Autor fotografije : Jovan Mihajlović www.pris.rs http://www.pris.rs/dogadaji/nemesis-tri-kapljice-vin-triste-elektropionir-22-9-2018/

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here