SPEKTAKULARAN KONCERT KLASIČNE MUZIKE I OBRADA SVETSKIH HITOVA, 26. AVGUST 20H, EKO DVORIŠTANCE

Zvuci klasične muzike za romantičnu zabavu, BUDITE PRVI MEĐU NAJBOLJIMA - romantično, autentično, ekskluzivno

0
Reklama

CANDLE NIGHT- VEČE POD SVEĆAMA

Svetski poznata atrakcija sada i kod nas. Prvi CANDLE NIGHT održaće se 26. avgusta u Eko dvorištance – solarnom kulturnom centru u Borči, sa početkom u 20 časova. Gostuje popularni Intermeco kvartet koji će izvoditi najpoznatija dela klasične muzike i obrade domaćih i svetskih hitova.

Fantastičan ambijent pod svećama doprinosi razvoju posebnih osećaja emocija koje se pamte. Klasična muzika utiče na razvoj moždanih ćelija svih uzrasta. Svet je u nama!

@ekodvoristance

Probudimo svest!

KONCERT | INTERMECO KVARTET

Nastup četvoročlanog kvarteta INTERMECO traje 90 minuta. Obiluje svojevrsnim izvedbama klasične muzike, domaćih i svetskih hitova u smelim i inovativnim aranžmanima. Nastupale su sa mnogim renomiranim muzičarima i bendovima iz regiona, kako na koncertima tako i na festivalima.

_______________________________________________________________________________________________________________

INTERMECO KVARTET

Violina Milena Đurđev (Muzička Akademija u Novom Sadu), violina Tamara Živković (Muzička Akademija u Novom Sadu), viola Milena Martinov Stojković (Muzička Akademija u Novom Sadu), violončelo Milica Jakšić (Muzička Akademija u Beogradu) .

Objave na websajtu www.intermecokvartet.com i na facebook stranicama i Instagram profilima @intermecokvartet i @ekodvoristance .

CANDLE NIGHT – POSEBNO VEČE ZA POSEBNE USPOMENE – SVET JE U NAMA

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here