Spektakli za decu i porodicu u bioskopima širom Srbije

TROLOVI, PINOKIO, GREH

D.
D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Barcelona Gipsy Balkan Orchestra dolazi u Srbiju

Ovaj bend je za dolazak u Srbiju najavio promociju novog albuma pod nazivom ''Nova Era'' sa novom...

Revija kultnih domaćih filmova od 22. do 28. oktobra u Kombank Dvorani

“Balkan ekspres”, “Mi nismo anđeli”, “Zaboravljeni”, “Oktoberfest”, “Tito i ja”, samo su neki od naslova koji će...

RECENZIJA: SEX MACHINA CD PIJAN MOGU SVE 2020

Kada je u pitanju beogradski urbani i gradski hard rock garažni sastav SEX MACHINA, nije u pitanju...

Tri nova filma “Pinokio”, “Trolovi 2” i “Greh” stižu od danas (četvrtak, 24.09.) u bioskope širom Srbije, kako stoji u saopštenju lanca multipleks bioskopa Cineplexx.


   Prvi je na repertoaru sutra čuvena bajka ,,Pinokio” po knjizi Karla Kolodija, pravi spektakl u režiji majstora Matea Garonea, poznatog po ozbiljnim poduhvatima “Gomora”, “Rijaliti” ili “Dogman”.


      Čuvena priča o drvenom lutku i siromašnom stolaru Đepetu koji ga je oživeo dobila je novu verziju, u kojoj glumi Roberto Beninji, laureat nagrade Oskar za film “Život je lep”, u sopstvenoj režiji.
  Čak je i sam Beninji tumačio Pinokija davne 2003. u svojoj verziji bajke, koja nije imala očekivanog uspeha.
    Pinokio je radoznao, a o svetu u kom živi uči iz ličnih grešaka, da bi na kraju postao ono što je i trebalo da bude – pravi dečak.
  Maštovito ostvarenje nalazi se u carstvu koje je istovremeno realno i fantastično, u ruralnoj, univerzalnoj Italiji koja obiluje zemljom, morem, seoskim okruženjem. 

  Za pravi doživljaj ovakvih filmova zadužen je vrhunski audio vizuelni efekat luksuznih sala u tržnim centrima, kao što su – Cineplexx 4D Delta City, Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx BEO Shopping Center, Cineplexx Kragujevac Plaza .

  Animirana avantura kao nastavak ,,Trolovi: Svetska turneja” kreće pretpremijerno u distribuciju od nedelje, 27. septembra u Cineplexx bioskopima za najmlađe koji vole ove junake.
  Premijera Trolova“ će zapravo biti dan ranije, u subotu, 26. septembra na samo jednoj projekciji od 18 časova, u Cineplexx 4D Delta City bioskopu, i svi posetioci će imati priliku da u 3D formatu uživaju u novim zgodama malenih heroja.
  Maka i Zakeralo će otkriti da su oni samo jedno od šest različitih trolovskih plemena, koje živi u jednoj od šest različitih teritorija i posvećeni jednom od šest muzičkih pravaca: fanku, roku, kantri muzici, tehno muzici, klasičnoj i pop roku.
   Glasove su junacima pozajmili: Ana Štajdohar, Marko Mandić, Iva Stefanović, Branislav Platiša, Milan Živadinović Billy, Slobodan Stefanović, Đurđina Radić Djixx, Nikola Antonović Anton, Marko Marković, Đorđe Grgurović Grzi… 

Treći i poslednji film koji kreće u bioskope bakon premijere na poslednjem FEST-u je ,,Greh“ ruskog reditelja Andreja Končalovskog,priča o životu renesansnog vajara i slikara Mikelanđela Buonarotija.


  Savremenici neprolaznog umetnika smatraju genijem, dok on živi u siromaštvu, u mučnoj borbi da završi radove na Sikstinskoj kapeli.
  Nakon smrti pape Julijusa II, Mikelanđelo postaje opsednut pronalaskom najkvalitetnijeg mermera kako bi dovršio papinu grobnicu.


  Odanost umetnika stavlja se na ispit, kada je za papu postavljen Lav X iz suparničke porodice Mediči, koji mu nudi unosnu novu porudžbinu – fasadu bazilike San Lorenco.
  Glavnu ulogu velikog slikara tumači glumac koji i sam veoma liči na ovu renesanstnu ličnost – Alberto Testoni.


FotoPromo

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aktuelno

Srpski radio u Čikagu svira već 25 godina koji se čuje čak u četiri države

Čikago mnogi nazivaju još i jednim od najvećih srpskih gradova, jer prema poslednjem popisu u njegovoj široj...

“Filmski Front” 18. put od 29. oktobra uživo i onlajn u Novom Sadu

Međunarodni festival kratkometražnog filma "Filmski Front" održaće se od 29. oktobra do 1. novembra u velikoj sali Kulturnog centra Novog Sada, kao...

POSLUŠAJTE NOVI SINGL GRUPE GOSPODIN PINOKIO “Egocentrik”

Nakon obljavjenih singlova “Totalna bruka” I “Ljudi odlaze” pred vama je novi spot nazivom “Egocentrik”. Kao predhodne pesma...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!