Spektakl na drugoj večeri Nektar OK festa: Publika horski pjevala hitove Dubioze i Ede Maajke

D.
D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

MUZIČARI U OPASNO DOBA KARANTINA IMAJU ONLINE SVIRKE (VOL. 34, 35, 36): PLAYADE, DRAGAN IVANOVIĆ, ALEKSA DANIĆ

ŽENSKI KVARTET I VRSNI GITARISTI Dokle god su muzičari van radara svirki i nastupa uživo, dotle će...

MUZIČARI U OPASNO DOBA KARANTINA IMAJU ONLINE SVIRKE (VOL. 37 & 38): DIVANHANA, LUKA ŠULIĆ I DVA BONUSA

SEVDAH, ČELO, GITARE I POEZIJAPRIBLIŽAVAMO se lagano finalu vanrednih mera u pogledu kulturnih događaja, jer barem kod...

Antonio Bratoš objavio je dugo očekivani prvi solo-album pod nazivom ”Normalno”

Nakon niza singlova u protekle dve godine, Antonio Bratoš objavio je dugo očekivani prvi solo-album pod nazivom ”Normalno”, čiji...

Zabava drugog dana festivala započela je na OK Summer stage-u uz DJ Nebs Jack-a. U Balans + zoni  je održana sesija joge u prirodi za kampere. U okviru OK Book zone održana je promocija knjige „Život s Idi(j)otima“, autora Nenada Marjanovića dr. Frica, a na promociji su prisustvovali brojni fanovi benda, kao i momci iz benda „Dubioza Kolektiv“.

U 17:00 sati na Sensation Stage-u je nastupio Đorđe Miljenović, koji je u totalno drugačijem izdanju predstavio svoj novi materijal. Nakon njega nastupili su „Bjesovi“, te svojim žestokim rifovima pripremili publiku za ono što će se kasnije desiti na Main Stage-u.

Spektakl na Jägermeister Main Stageu započeo je u 19:30 nastupom benda „Show program“, benda iz Tuzle. U 20:30 na binu su se popeli momci iz „Helem Nejse“ koji su fantastičnim nastupom privukli sve ljude iz kampa da se presele na Main Stage i uživaju u drugoj noći OK Festa. Publika je horski s njima pjevala pjesme „Kabadahija“, „Bosnia“ i „Kafa na aparatima“. Ogromnim aplauzom su ih ispratili s bine i skandirali za početak nastupa Dubioze Kolektiv. Na prve taktove prepoznatljivog zvuka Dubioze Kolektiv, publika je kao uz dogovorenu sinhronizovanu koregrafiju počela da skače i pravi nezaboravnu pozitivnu atmosferu u dolini Sutjeske.                                                                               

„Mislim da na ovakvom specifičnom prostoru nisam do sada bio. Ništa nije ovoliko grandiozno i veliko kao ovo mjesto. Lokacija je definitivno ono što ovaj festival izdvaja od drugih“ rekao je Brano Jakubović, frontmen benda „Dubioza kolektiv“.

Iako je možda jedan od najvećih izazova muzičara nastupiti nakon Dubioze Kolektiv, koja svaki put ostavi publiku bez daha, Edo Maajka je još jednom pokazao zašto nosi titulu najboljeg repera u regiji, kojeg je publika dočekala ogromnim aplauzom i pjevala svaku pjesmu s njim.  

“Svirati u Nacionalnom parku i družiti se s ljudima u ovakvoj prirodi je stvarno neprocjenjivo. Ovo mjesto je nevjerovatno” riječi su Ede Maajke kojem ovo nije prvi nastup na OK festu.

Nakon koncerata na glavnoj bini, kamperi su se vratili u kamp gdje je na Sensation Stage-u nastupio Nipplepeople, te je sve izgledalo kao da je tek počeo program festivala i kao da nije dva sata iza ponoći.

Vrhunac odlične atmosfere i dobrog provoda donosi i poslednji festivalski dan, koju započinjemo na OK Summer stage uz novosadskog DJ-a Space Motion. Tačno u 16:00 selimo se na Sensation OK stage gdje nas očekuju Vojko V i Let 3. Nešto hladnije večeri na Tjentištu sigurno će rasplesati i zagrijati Pips, Chips & Videoclips, Partibrejkersi i škotska indie rock atrakcija Franc Ferdinand u finišu festivalskog programa na Jägermeister main stage-u. Poslednji festivalski dan publika će ispratiti uz Uroša Đurića na OK After partiju u OK kampu.

Izvor: Vanja Mišić PR

Fotografije: Marko Ristić

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aktuelno

Otvaranje bašte kluba Fest uz QUEEN REAL TRIBUTE i EYESBURN!

Veliko otvaranje bašte zemunskog kluba Fest zakazano je za treći vikend juna. U petak, 19.juna nastupa Queen...

PLAVA PTICA OPET ZABLISTALA UZ VOKALE I VIOLINU

Kreativna obrada pesme „Plava ptica“ u izvođenju Ljubice Damčević i Julijane Vincan, neodoljiva je verzija čuvene numere koju je komponovao Sanja Ilić...

Antiglobal etno pankeri Neozbiljni pesimisti objavili su mini album “Sve pred lice pravde”

Antiglobal etno pankeri Neozbiljni pesimisti objavili su mini album "Sve pred lice pravde", audio i video zapis njihovog specijalnog nastupa uživo u studiju, gde...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!