Specijalne projekcije najnovijeg “Betmena” i ruskog filma “Hoću muža” sa Milošem Bikovićem na 50. FEST-u

Gala večeri za prave ljubitelje sedme umetnosti koji jedva čekaju nove prjekte velikih zvezda

0
Reklama

Gala večeri za prave ljubitelje sedme umetnosti koji jedva čekaju nove prjekte velikih zvezda


BEOGRAD: Tokom programa jubilarnog 50. FEST-a publiku očekuju dve prave ekskluzive: specijalne projekcije dva najnovija filma svetske produkcije koji nam stižu iz Rusije i SAD-a.

Novi ruski film “Hoću muža” Sonje Karpunjine, gde jednu od glavnih uloga tumači naša i uveliko zvezda Rusije – Miloš Biković, imaće svetsku premijeru u Beogradu, paralelno sa ruskom – 5. marta na FEST-u kao deo revijalnog programa Gala – Specijalna projekcija.

Glumac i uspešan producent Miloš Biković, koji će predsedavati žirijem Glavnog takmičarskog programa FEST-a, u ovom ostvarenju tumači glavnu mušku ulogu, a takođe je i jedan od producenata, što je bio i na rusko-srpskim filmovima “Balkanska međa” i “Hotel Beograd”.
Film je režirala Sonja Karpunjina, filmska rediteljka, glumica i scenaristkinja iz Rusije.


HOĆU MUŽA
Publika će u ovoj romantičnoj komediji upoznati novinarku Ljubu kojoj se sve u životu odvija po planu: radi kao voditeljka na televiziji i ima uspešnog i bogatog verenika.

Ali, taj plan počinje da se ruši kada Ljubin mobilni prestane da radi pa ona zatraži da obavi poziv sa telefona slučajnog prolaznika. To je Sergej, čiji je život do tada takođe proticao mirno i odmereno.
Ovaj susret će pokrenuti seriju događaja koji će u potpunosti promeniti Ljubin i Sergejev život, a i njih same.


Romantična komedija “Hoću muža” biće 5. marta prikazana u tri termina Cineplexx bioskopa: Cineplexx Galerija Belgrade – Sala IMAX u 19.00, Cineplexx UŠĆE Shopping Center od 19.30 (sala 1) i u 20.00 (sala 2).
Najnoviji film američke produkcije – BATMAN takođe stiže u Beograd paralelno sa svetskom premijerom: sveža i dugo očekivana verzija o Betmenu – Brusu Vejnu, reditelja Meta Rivsa, u kome glavne uloge tumače Robert Patinson i Zoi Krevic.
Specijalna projekcija ovog filma u IMAX formatu biće priređena u pretpremijerno okviru 50. FEST-a, i to 3. marta u Cineplexx bioskopima. 

Robert Patinson, zvezda serijala o vampirima “Sumrak” (Twilight) prema istoimenom romanu u nastavcima, prvi put je obukao plašt Čoveka slepog-miša, odnosno Betmena, nakon čitavog niza glumaca u toj roli – Michael Keaton, Val Kilmer, George Clooney, Ben Afleck.

Najnoviji „Batman“ je bio spreman već za leto 2020, ali je zbog pandemije korona virusa, pomeren evo tek sada, za sam kraj zime 2022.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here