Snoop Dogg ostavlja marihuanu, “sada i službeno živimo u drugom svetu”

0
Reklama

Snoop Dogg, vervoatno jedna od prvih asocijacija uz reč “marihuana”, na Instagramu i X-u (bivši Twitter) objavio kako se iste ostavlja.

Nakon mnogo razmišljanja i razgovora s mojom porodicom, poručujem da se ostavljam pušenja [marihuane]. Molim vas da u ovim trenucima poštujete moju privatnost”, objavio je Snoop u melodramatičnom tonu.

Objava je vrlo brzo postala viralna – na Instagramu je u 18 sati objavu lajkalo više od 3,2 miliona ljudi. Poznati i nepoznati obožavaoci reagirali su na naprasnu odluku. Pouya, jedan od pionira underground rap scene Miamija, napisao je kako “sada i službeno živimo u drugom svetu”.

“Ako Snoop prestaje, onda je to poprilično dobra poruka drugim pušačima”, komentarisali su. Micro TDH, jedan od najpoznatijih repera Venezuele i latinskog sveta uopšte, u komentarima je zapisao kako je “nepušenje” novo pušenje. Velik broj obožavoca čestitao je Snoopu na ovom hrabrom podvigu.

Verovatno u svetu rapa/hip-hopa nema zvučnije i poznatije asocijacije od Snoop Dogga i marihuane. Snoop je bio proponent marihuane pre nego što se je njena upotreba pomaknula prema mainstreamu.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here