Snima se film o Ejmi Vajnhaus

0
Reklama

Biografski film o Ejmi Vajnhaus koji detaljno opisuje njen život i kratku, ali i uspešnu karijeru napokon bi trebalo da počne da se snima, a rediteljka filma će biti Sem Tejlor Džonson.

Film o životu i karijeri Ejmi Vajnhaus trebalo je još 2015. godine da snima irska režiserka Kristen Šeridan sa Numi Rapas u glavnoj ulozi, ali do realizacije filma nikada nije došlo.

Sledeći pokušaj bio je 2018. godine kada je film trebalo da režira Alison Oven, ali nije realizovan, jer je otac pokojne Ejmi Vajhaus stopirao snimanje tvrdeći da film nije dobio dozvolu porodice Vajnhaus niti njene diskografske kuće. Tada je tvrdio da se oni koji stoje iza projekta nisu ni obratili njenoj porodici niti diskografskoj kući njegove pokojne ćerke, odnosno kompaniji “Universal”. Navodno je tada rekao za TMZ: “Ne mogu da budu toliko glupi. Svi znaju da moraju da dobiju odgovarajuće dozvole.”

Novu filmsku biografiju Ejmi Vajnhaus pod naslovom “Back To Black” režiraće Sem Tejlor Džonson, poznata po radu na filmovima “Nowhere Boy” i “50 nijansi sive”.

Scenario za film će napisati Met Grinhalg koji je s njom već sarađivao na filmu “Nowhere Boy” o Džonu Lenonu.

Film će se temeljiti na knjizi Dafni Barak-Erez “Saving Amy”, a trenutno je u fazi kastinga za glumce.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here