Slavonka iz Splita, AMV, ima ledeno vrući drum ‘n’ bass banger

0
Reklama

Hrvatska muzička scena dobila je još jedan talent. AMV, pravog imena Anamarija Veselčić, kaže da leto nikako nije gotovo. Njena prva pesma „Led“ stiže iz uspešne slavonsko-dalmatinske saradnje. AMV dolazi iz Vinkovaca, a ova mlada i talentirana glumica je članica splitskog HNK-a te potvrđuje da ima i veoma muzički talenat. Nein glas zavodi svojom toplinom i stvara odličan groove na drum ‘n’ bass ritam.

Ovaj ledeno vrući singl otvoreno poziva na zadnji letni ples sezone i spreman je ući u klubove delom Hrvatske. Svi ovi epiteti nisu slučajnost jer iza pesme stoje ozbiljni autori; tekst i aranžman potpisuje splitski producent Šime Barbarić, a Mirko Rak iz benda „The Fogsellers“ je autor muzike. Gitare i synth koje čujemo u pesmi snimio je gitarista Pips, Chips & Videoclipsa, Ivan Božanić, koji također stoji iza miksa i mastera, a u njegovom zagrebačkom studiju Dan mrak sve je i nastalo.

Spot za pesmu režirao je i montirao mladi splitski reditelj Marino Vrca. Luka Eterović je snimao video, a Anna Perlain radila je na setu kao scenograf i kostimograf. Spomenuti trojac potpisuje scenarijo za „Led“, a njihov kolega, Toni Minigo pobrinuo se za rasvetu.

Ova pesma deo je koncepta Šime Barbarića koji radi na producentskom albumu koji će biti objavljen na vinilu krajem sledeće godine za izdavačku kuću Street Pulse, a šarolikog je žanrovskog opusa i s raznim izvođačima.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here