Slavnog rokera otac sa dve godine oteo, a onda silovao

0
Reklama

Uspeh i slava benda „Guns N’ Roses“ osamdesetih i devedesetih godina znana je činjenica svima, ipak, tek kasnije je obelodanjena i traumatična životna priča njihovog frontmena kojeg je jedan događaj u najranijem detinjstvu obeležio za ceo život.

Eksel Rouz bio je san mnogih žena, koje su mu se nudile „naširoko i naveliko“, a on je ponude obilato koristio. Tako su, po njegovom priznanju, najsvetlije godine njegove karijere ostale u znaku grupnih odnosa, razuzdanih žurki, velikih količina alkohola i uništenih hotelskih soba. Tuče, tužbe i neobuzdano ponašanje posledica su jednog užasnog postupka njegovog oca kada je on imao tek dve godine.

U intervju koji je Eksel dao kada je skupio hrabrost da javno govori o traumama, priznao je da ga je otac seksualno zlostavljao, te da je to ostavilo velike posledice na njegov život, karakter i ponašanje.

Eksel je traumatično ikustvo spoznao tek na regresivnoj terapiji, kontroverznom tipu hipnoze tokom koje ljudi mogu da ponovo da „prožive“ zaboravljena iskustva iz rane životne dobi, ali i prošlih života.

Majka ga je rodila sa 16 godina, a otac oteo kada je imao dve. Tada se i desilo zlostavljanje kojeg se pevač inicijalno nije sećao, sve dok na terapiji nije „oživeo“ uspomene.

Sećam se otmice, igle i užasnih trenutaka. Tata me je seksualno zlostavljao, a bio je grozan i prema mami. Zato i imam tako užasan odnos sa ženama i intimne odnose povezujem s moći“, ispričao je frontmen „Guns N’ Roses-a“ u intervjuu i istakao da je to razlog zašto je prema mnogim ženama sa kojima je vodio ljubav bio nasilan i grub.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here