Slađana Milošević u veoma lošem zdravstvenom stanju

0
Reklama

Poznata pevačica Slađana Milošević, kako ističe, je u veoma lošem zdravstvenom stanju.

Legendarna pevačica pati od autoimune bolesti koja se zove Sorgenov sindrom i dodaje da ta bolest prolazi kroz razne cikluse i trenutno je u veoma lošem stanju. Iako već više od dve decenije pati od problema štitne žlezde koji je uspela da sanira u dalekoj Kini, tu nije kraj bio bolestima koje su se okomile na muzičarku.

Zdravstveno stanje Slađane Milošević iako veoma nestabilno, dodatno je oslabljeno boravkom u Kliničkom centru Srbije. Ona je za portal Nova.rs ispričala kako je provodila dane u bolnici, te da je na lični zahtev napustila zdravstvenu ustanovu:

Nalazila sam se u Kliničkom centru i lečila se već dugo. Jako sam loše, sve se mnogo iskomplikovalo”, rekla je ona i dodala:

“Ja sam izašla na svoj potpis i na sopstvenu odgovornost. Mnogo sam bolesna. Kod kuće sam uz pratnju da svašta može da mi se desi”.

Slađana tvrdi da pati od autoimune bolesti Sjogrenov sindrom – koje je hronično, zapaljensko, reumatoidno oboljenje koje se ispoljava suvim okom (xerophthalmia) i suvim ustima (xerostomia).

Podsetimo, pomenuti sindrom uzrokuje smanjenje funkcija egzokrinih žlezda i javlja se kao primarno oboljenje. Udružen je sa nekom od drugih sisitemskih bolesti vezivnog tkiva, najčešće sa sistemskim lupusom ili reumatoidnim artritisom.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here