Simply the best oživljavanje sećanja na Tinu Tarner – i u Beogradu!

Nakon rasprodatog SNP-a, Simply the best symphony stiže u Beograd

0
Reklama

U MTS dvorani u četvrtak 1. februara naredne godine održaće se rok simfonija „Simply the best“, nakon dva uspešna koncerta u Zrenjaninu i Novom Sadu.

Rasprodat koncert Zrenjaninske filharmonije u Srpskom narodnom pozorištu održan početkom novembra, kao i premijerno izvođenje u Zrenjaninu krajem avgusta, pokazali su da u Srbiji postoji ogromno interesovanje za lik i delo Tine Tarner (Tina Turner), ali i spoj orkestra sa rok zvukom.

Publika je uživala u nekim od njenih najvećih hitova kao što su „Proud Mary“, „What’s Love got to do with It“, „Simply the best“, „We don’t need another hero“, „Private dancer“, i mnogi drugi. Čuvene Tinine balade raznežile su sve prisutne, a brzi ritmovi podigli svakoga na noge u punoj sali SNP-a, čemu je doprinelo i izvanredno dirigovanje Mikice Jevtića.

Promo – SNP

Posetioci su slušali neke od najuticajnijih i najpoznatijih pesama „kraljice roka“, ali i numere muzičara koji su delovali u sličnom periodu kad i ona. Julijana Vincan je svojom pojavom i glasom oživela sećanje na Tinu Tarner, dok su Aleksandar Bojović i Dušan Birač zapevali pesme bendova kao što su „Gun’s and roses“, „Deep purple“, „AC/DC“, ali i čuvene duete koji su obeležili Tininu svetsku karijeru.

Podsetimo, Zrenjaninska filharmonija izvodi i „Black symphony“ posvećen grupi „Metallica“ 23. novembra u Srpskom narodnom pozorištu, a 24. novembra sa Bojanom Peković natupa u Zrenjaninu, dok 26. novembra izvode isti program na Kolarcu.

Sa „Black Metallica tribute“ bendom Zrenjaninska filharmonija, koju vodi direktor orkestra Roman Bugar, zasviraće 28. novembra u Trstu i 29. novembra u Ljubljani, a u SNP se 15. decembra vraća uz projekat „Abba Symphonic“.

Svi koji žele da dožive veče puno energije i strasti, ulaznice za šou koji rasplamsava sećanje na rok legende svetske muzičke scene, pre svega na Tinu Tarner, mogu rezervisati putem sajta MTS dvorane.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here