SIMFO ROK KONCERT 20. avgusta u Čačku uz poznate vokale grupa Osvajači, Smak, Alogia

0
Reklama

“Simfo rok koncert” održaće se u Čačku, prvoj Nacionalnoj prestonici kulture, 20. avgusta u 21.00 na Gradskom trgu.  Ova koncertna rok atrakcija je projekat kragujevačkih ustanova kulture: Doma omladine i Muzičkog centra, koja se već duži niz godina uspešno izvodi na scenama širom naše zemlje i regiona. U projekat su uključeni Kragujevački simfonijski orkestar, eminentni kragujevački rok muzičari i mnogobrojni solisti. Koncert obuhvata pažljivo odabrani i prilagođen muzički opus sa simfonijskim orkestrom.

„Simfo rok koncert“ je zamišljen tako da publiku provede kroz dvosatnu muzičku šetnju od rok klasika (domaćih i inostranih), preko pravih klasika upriličenih za ovakvu simfo-rok  izvedbu.

Pod dirigentskom palicom Marka Nešića, pored Kragujevačkog simfonijskog orkestra i rok benda, publici će se predstaviti i mnogobrojni eminentni solisti kao što su : Zvonko Pantović Čipi (Osvajači), Jovan Pantić (Smak), Ana Popović (Smak), Nikola Mijić (Alogia), Prof.Vojislav Spasić – tenor, Danica Spasojević – sopran, Dušica Đurđević (Darkšajns), Aleksandra Rikanović (Fraktal), Momčilo Knežević (Trajb), Aleksandar Milčev (Vesela mašina),Darko Spasić (Epilog), Đango Stikani i Pit snejk (Đango i spejs kaubojs).

Koncert se održava u organizaciji Kulturnog centra Čačak, u okviru projekta ČAČANSKA RODNA.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here