SILENTE U BEOGRADU !

0
Reklama

Hrvatska senzacija i jedan od najpopularnijih hrvatskih bendova nove generacije, dubrovački sastav Silente, nastupiće 21. Maja u Sali Amerikana Doma Omladine Beograda. Ulaznice po ceni od 1100 dinara su u prodaji na svim mestima Tickets.rs a već je prodato više od 50% kapaciteta dvorane!

Silente dolaze u Beograd sa novim singlovima, i upravo objavljenim spotom i pesmom pod imenom “Idi” koji će se naći na njihovom novom, četvrtom studijskom albumu.

Silente – “Idi”

Nakon što je sa “Navečer se srca lome” započela sjajna nova faza Silentea, nastavljena je velikim singlovima “Mene moje uši lažu”, “Nikada ovako”, kao i “Poljubi me za kraj” koji su se našli na listama najizvođenijih pesama u Hrvatskoj. U godinu su ušli sa velikim uspehom, “Poljubi me za kraj” osvojila je nagradu Zlatnog studija Jutarnjeg lista za pesmu godine, nagradu Cesarica za rock hit godine, dvostruku nominaciju za Porina, a Silente je osvojio i nagradu Top.hr za grupu godine.

Pesma „Idi” predstavlja novo poglavlje njihovog rada, a ujedno je i poslednji najavni singl pred objavu četvrtog albuma u izdanju LAA-a. Nova pesma dostupna je na svim streaming servisima.

Bend Silente jedan je od najaktuelnijih hrvatskih izvođača najpoznatiji po singlu „Terca na tišinu“. Silente ide svojim izuzetno uspešnim putem, koji im je do sada doneo mnogobrojne nagrade, priznanja publike i struke, a bili su i verovatno najmlađi bend koji se samostalno odlučio na koncert u Domu sportova, čiji su malu dvoranu i rasprodali. Dosadašnja tri objavljena studijska albuma predstavili su hitove kao što su „Terca na tišinu“, „Još jednom“, „Morski ljudi, morske žene“, „Neobranjivo“, „Čudna ili čudesna“, „Neće rijeka zrakom teći“,„Pjesma koja samu sebe mrzi“, „Molim te zapiši“, „Kako misliš“ i mnoge druge.

Koncert zajedničkim snagama organizuju Kontra Rights i LAA.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here