SILENTE RASPRODALI KONCERT U BEOGRADU!

D.
D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Hrvatska senzacija i jedan od najpopularnijih hrvatskih bendova nove generacije, dubrovački sastav Silente, nastupiće 21. maja u Sali Amerikana Doma Omladine Beograda. Zbog velikog interesovanja u prodaju je pušteno dodatnih i poslednjih 50 ulaznica na svim mestima Tickets.rs.

Kao specijalna podrška bendu nastupiće i hrvatski sastav BluVinil

Silente dolaze u Beograd sa novim singlovima, i upravo objavljenim spotom i pesmom pod imenom “Idi” koji će se naći na njihovom novom, četvrtom studijskom albumu.

Silente – “Idi”

Nakon što je sa “Navečer se srca lome” započela sjajna nova faza Silentea, nastavljena je velikim singlovima “Mene moje uši lažu”, “Nikada ovako”, kao i “Poljubi me za kraj” koji su se našli na listama najizvođenijih pesama u Hrvatskoj. U godinu su ušli sa velikim uspehom, “Poljubi me za kraj” osvojila je nagradu Zlatnog studija Jutarnjeg lista za pesmu godine, nagradu Cesarica za rock hit godine, dvostruku nominaciju za Porina, a Silente je osvojio i nagradu Top.hr za grupu godine.

Pesma „Idi” predstavlja novo poglavlje njihovog rada, a ujedno je i poslednji najavni singl pred objavu četvrtog albuma u izdanju LAA-a. Nova pesma dostupna je na svim streaming servisima.


Bend Silente jedan je od najaktuelnijih hrvatskih izvođača najpoznatiji po singlu „Terca na tišinu“. Silente ide svojim izuzetno uspešnim putem, koji im je do sada doneo mnogobrojne nagrade, priznanja publike i struke, a bili su i verovatno najmlađi bend koji se samostalno odlučio na koncert u Domu sportova, čiji su malu dvoranu i rasprodali. Dosadašnja tri objavljena studijska albuma predstavili su hitove kao što su „Terca na tišinu“, „Još jednom“, „Morski ljudi, morske žene“, „Neobranjivo“, „Čudna ili čudesna“, „Neće rijeka zrakom teći“,„Pjesma koja samu sebe mrzi“, „Molim te zapiši“, „Kako misliš“ i mnoge druge.


Koncert zajedničkim snagama organizuju Kontra Rights i LAA.

IzvorPress
FotoPromo
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Reklama

Aktuelno

Međunarodni Rockam Dorćol FESTIVAL 7. i 8. oktobra 2022 U DORĆOL PLATZU

Beograd, 29.09.2022 - Prvi Rockam Dorćol održan je 2021. godine kao odgovor na dugu pauzu u susretu bendova sa publikom, izazvanu pandemijskim...
Reklama
musicpocket