Sia posle razvoda pala u tešku depresiju: Godinama nisam ustajala iz kreveta

0
Reklama

Pevačica Sia je posle razvoda od reditelja Erika Andersa Langa godine provela u teškoj depresiji. Kako je objasnila u intervjuu za „Apple Music 1″, taj period pamti kao izuzetno mračan, težak, ali koji je uspeo da je inspiriše da napravi album „Reasonable woman”.

Kad sam se razvela, nisam znala šta ću sa sobom. Tri godine sam provela u krevetu. To je bila duboka depresija i nisam bila ni za šta konkretno”, objašnjavala je, dodajući kako je tek ponešto snimala, jer je bilo dana kada je i morala da radi.

Vremenom, nakupilo se materijala za album i onda sam se obratila svojim saradnicima. Oni, za razliku od mene, mogu da procene ima li 12 ili 13 dobrih pesama, dok ja to mogu s tek jednom ili dve, da procenim”, istakla je zatim.

Podsetimo, Sia je bila s Erikom u periodu kada se proslavila, a sudbonosno „da” su jedno drugom izgovorili u avgustu 2014. godine. Dve godine kasnije, međutim, ona je podnela zahtev za razvod braka.

Odlučili smo da se rastanemo kao ljubavnici, ali ostaćemo prijatelji. Dalje nećemo komentarisati našu situaciju”, glasi delić njihovog saopštenja, koje je onda „Page Six” dobio na uvid.

Kao razlog zašto se rastaju, Sia je na dokumentima zaokružila stavku „nepremostive razlike”.

Godine 2019. usvojila je dva sina, tinejdžera, a svim bićem vjerovala je kako će zauvijek ostati sama. Međutim, udala se za Dena Bernarda proteklog maja.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here