Showcase festival Future Echoes 2024 Švedska – VREME JE ZA NOVI BUDUĆI MUZIČKI EHO !

0
Reklama

Uzbuđeni smo što možemo da krenemo sa ukrcavanjem na pravo muzičko putovanje otvarajući početni ciklus  prijava za umetnike koji će nastupati na festivalu Future Echoes 2024 u Švedskoj, u Norčepingu. Označite na svojim kalendarima period od 21. do 23. Marta, a imajte u vidu i 20. mart takođe, budući da se spremamo da otkrijemo fenomenalna iznenađenja sledeće nedelje. Kako se rok za prijavu produžava do 30. novembra, već počinjemo sa rezervacijama. Očekujte uvid u naš kompletan raspored u januaru 2024.

Da biste se prijavili i ugrabili šansu da učestvujete na festivalu, popunite formular za prijavu koji se nalazi na ovom linku:

https://futureechoes.se/apply-to-play-2024/.

Ako ste nedavno istražili njihovu početnu stranicu, verovatno ste primetili  poboljšan urednički sadržaj. Među ovim dodacima je i sveobuhvatna lista Showcase festivala koja je pažljivo osmišljena. Ova kompilacija vam pruža bitan uvid u mnogobrojne značajne Showcase festivale koji se održavaju širom sveta. Štaviše, redovno obaveštenje o procesu prijave, a povremeno čak i delimo predstojeće rokove, na taj način osiguravajući da nikad ne propustite šansu da se prijavite na festivale.

Na ovom linku naći ćete listu Showcase festivala:

Upravo sada predlažemo da pogledate ESNS koji zatvara svoje prijave  1. septembra. Za ESNS se mogu prijaviti samo umetnici iz Evrope. Fokus ovog događaja  su ‘živi’, tj. Live nastupi i podrazumeva 400 predstojećih festivala koji traže izvođače za leto 2024. ESNS se održava od 17. do 24. januara 2024. godine.

MENT u Sloveniji takođe zatvara svoju prijavu 1. septembra.  Jedan je od evropskih  festivala srednje veličine.  Ako tražite dobre veze sa istočnom Evropom, onda je ovo pravi festival za koji bi trebalo da se prijavite.  Festival se održava od 21. do 24. februara.

Takođe, Monkey Week u Španiji, Sevilji, koji se održava od 23. do 25. novembra, još uvek ima otvoren rok za prijavu. Ukoliko volite rok, ‘garažni’ rok i slično, ovo je pravi festival za vas.

Svi potrebni linkovi I datumi se nalaze ovde  https://futureechoes.se/international-showcases/

UPOZNAJTE NAS I NA DRUGIM FESTIVALIMA I PANELIMA

Koliko ćete imati šanse da doprinesete veličanstvenosti bine Future Echoes festivala, zavisi isključivo od toga koliku ćete pažnju privući publici svojim nastupima uživo. Naš posvećeni tim kreće na putovanje širom sveta, posećujući oko 60 festivala godišnje, uz brojne nastupe uživo.  Međutim, čak i ako ne budete imali prilike da učestvujete na festivalu, sam susret sa nama daće šansu vašem umetničkom radu da zasija, omogućavajući vam da pokažete svoj projekat. U narednim nedeljama krećemo na put da prisustvujemo sledećim festivalima. Obezbedite svoje mesto I pridružite nam se:

  • Node Stokholm, Švedska, 16. Avgust – Future Echoes ima bitnu ulogu koje će osvetliti umetnost prikazivanja umetničkih, muzičkih veština I njihovih unutrašnjih delovanja. Pridružite nam se u Node-u, živopisnom centru muzičke kreativnosti u Stokholmu, koji se nalazi u Sergelstorgu.  Više detalja možete videti ovde.
  • Pič Škotska  ( Od 19. do 20. avgusta): Glazgov postaje naše odredište dok se bavimo urbanom industrijom i talentovanim umetnicima u Piču. Ovaj besplatan događaj, i uživo i online zahteva registraciju na njihovoj početnoj stranici. Budite deo našeg pronicljivog tima i istraživačkih događaja i povežite se sa nama.
  • Ovladavanje muzičkim biznisom OMB ( engleski : MMB) – Bukurešt, Rumunija ( Od 5. septembra do 7. septembra): Smešten u Bukureštu, MMB se ističe kao showcase festival srednje veličine, poznat po svojim prestižnim zvučnicima i mogućnostima umrežavanja i povezivanja ubedljivo bez konkurencije. Uspostavite veze sa ‘teškašima’ muzičke industrije , upoznajte Future Echoes, pogledajte umetnike i učestvujte u diskusijama. Karte možete kupiti ovde.
  • Waves Vienna –  Beč, Austrija ( Od 7. septembra do 9. septembra): Nezaobilazan festival srednje veličine u Beču , Waves Vienna ( 7.9.-9.9.) je epicentar novih nastupa i neprocenjivog umrežavanja. Posebno važi za one koji su zainteresovani za region NAŠ ( Nemačka, Austrija, Švajcarska). Kupite karte  ovde.

Iskoristite ovaj trenutak da pokažete svoj talenat i pojačate svoje prisustvo na radaru Future Echoes –a.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here