Shaquille O’Neal aka DJ Diesel objavio svoj debitantski album “Gorilla Warfare”

0
Reklama

Bivši NBA košarkaš, danas DJ, Shaquille O’Neal odnosno DJ Diesel, objavio je svoj debi album “Gorilla Warfare”.

Nakon što se povukao iz velike NBA karijere, Shaquille O’Neal je poslednjih 7-8 godina puštao DJ setove na brojnim velikim festivalima elektronske muzike. Iako je svoju strast prema tome pokazivao još u detinjstvu, tek se nakon košarkaške karijere ozbiljno zainteresovao za to, i to nakon festivala Tomorrowland 2014. kada su nastupali DJ-evi kao što su Tiësto, Steve Aoki i Skrillex.

Shaqov album naveliko se oslanja na dubstep, ima deset pesama, a uključuje niz saradnji uključujući Jessicu Audiffred, Crackdata aka Christiana Smitha, Hairitage, CELO, VRG & Blackway, Soltana, Kompanyja, TRXGGX, Rated R i Chassi & Kozmoz.

Govoreći o izdanju Shaquille O’Neal je rekao: “Dubstep je za mene uvek bio beg. Način da se svetu pokaže da Shaquille O’Neal nije samo košarkaš. Jako volim ovaj žanr i zajednicu i moj album je dokaz za to.”

“Rad s underground ‘mačkama’ kao što su Crankdat, Jessica Audiffred, Hairitage i Celo bilo je iskustvo koje mi je otvorilo oči”, nastavio je. “Zajedno smo stvorili neke od najjačih bengera ikad. Nakon više od 2 godine stvaranja, svi smo tako ponosni na ovo delo i jedva čekamo da svet čuje ‘Gorilla Warfare’”.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here