Serijal “Šta sam tebi, ko sam sebi“ – Druga sezona na TV K1

Sloboda Mićalović, Lazar Ristovski, Raka Marić

Ivan Makragić
Ivan Makragić
Diplomirani dramaturg sa Fakulteta dramskih umetnosti, kreativac, umetnik, u šali za sebe voli da kaže da je bedno piskaralo. Ali ne i skriboman.

podeli

popularno

PREMIJERA PREDSTAVE „AUDIJENCIJA“ 20. MARTA U AKADEMIJI 28

MIODRAG RADONJIĆ I NIKOLA RAKOČEVIĆ U NOVOJ VERZIJI POZNATE DRAMEČuveni komad “Audijencija” češkog pisca i bivšeg predsednika Češke republike...

Nova TV serija “Kalkanski krugovi” od 13. marta na Superstar TV

Vrhunska glumačka ekipa na čelu novog projekta Nova domaća serija “Kalkanski krugovi” u režiji Milana Karadžića i produkciji kuće...

Domaći film “Kelti” danas (04.03.2021.) premijerno na Berlinskom filmskom festivalu

Intiman i iskren uvid u život jedne porodice Novi domaći film “Kelti” Milice Tomović imaće danas, 4....Sloboda Mićalović, Lazar Ristovski, Raka Marić


Zanimljiva emisija neobičnog naziva “Šta sam tebi, ko sam sebi“ nastavila je svoje emitovanje u novoj, drugoj sezoni na kablovskoj televiziji K1, vlasnika Željka Joksimovića, u sistemu kompanije Telekom Srbija.

Autor i voditelj projekta je marketinški stručnjak Ivan Stanković, direktor, osnivač i vlasnik advertising agencije “Communis”, koja je stvorila mnoge poznate reklame velikih brendova i u ovom serijalu on upravo svoje sagovornike posmatra kao – brendove.
Prema konceptu i scenariju, pre svake epizode realizuje se anketa, istraživanje o svakom gostu kako ga vidi javno mnjenje i onda se to prezentuje sagovorniku lično.

Prva sezona je imala mnoge poznate umetnike i medijske pojave iz Srbije i regiona: Nataša Ninković, Dragan Bjelogrlić, Dr Nele Karajlić, Dan Tana, Tonči Huljić, Zoran Simjanović, Frano Lasić, Jovana Joksimović, i razni drugi.

Sada, u nastavku, odnosno drugoj sezoni, gosti su sledeći – Sloboda Mićalović, Lazar Ristovski, Raka Marić, dr Mark Lens, Gordan Kičić, kao i košarkašica Marina Maljković.

Studio je kompletno bez gostiju, usled pandemije kovida 19, što deluje sablasno i prazno, tako da je fokus jedino na gostu i voditelju.

Sloboda Mićalović je pričala o svojoj karijeri do sada, glumačkim izazovima, radu sa rediteljima kakvi su Emir Kusturica i Zdravko Šotra, i povratku glumi u seriji “Koreni” nakon lične tragedije koju je teško podnela.

Trenutno je aktuelna sa serijama na malim ekranima – “Urgentni centar” (Prva TV), prisutna u čak 50 epizoda, “Tajne vinove loze” (RTS 1, Superstar TV) sa Vojinom Ćetkovićem, a u pozorištu će je publika gledati u novoj predstavi – drami “Pučina” Branislava Nušića u JDP.

Junakinja Kusturičinog filma “Na mlečnom putu” uz Moniku Beluči i protagonistkinja Šotrinog “Ranjenog orla” biće aktivna i u novim filmovima – “Bilo jednom u Srbiji” Petra Ristovskog, “The Game” Ane Lazarević, “Budi bog s nama” Slobodana Šijana.
Prošlih sezona se oprobala i u ulogama policajki u serijama “Ubice mog oca” (sezona 4) i “Biser Bojane” (sezona 2).


Lazar Ristovski u ovoj hiper produkciji igranih TV serija bio je glumačka zvezda i producent ogromnog istorijskog projekta “Kralj Petar Prvi” – film i serija od 11 epizoda, u režiji njegovog spomenutog sina Petra Ristovskog.
Osim toga, aktuelan je trenutno sa humorističnom serijom “Drim tim” prema scenariju Miloša Radovića, u režiji Dejana Zečevića, povremenog saradnika producentske kuće Zillion film, u vlasništvu Ristovskog.
On i tumači glavnu ulogu fanatičnog oca Ike koji formira fudbalski tim od 11 sinova.
Serijal se za sada emituje na kanalu Superstar TV, ali će se prikazivati i na RTS 1.
Glumac, pisac, scenarista, producent i reditelj, sve u jednom.

Raka Marić – uspešan muzički menadžer, vlasnik diskografske kuće i koncertne agencije Music Star Production, jedan je od retkih koji se održao u tom šou-biznisu, klijenti su mu mnoge muzičke zvezde u zemlji i regionu, kao i po dalekom inostranstvu.
Tako je dovodio mnoga jaka imena u Beograd ili Budvu: The Police, The Rolling Stones, Lenny Kravitz, a trijumf je ubeležio sa rekordnim brojem publike na solo koncertu: čak 200 000 lica na “Bijelom dugmetu”, Hipodrom 2005. godine.

Možete dole pogledati snimke svih epizoda novog ciklusa emisije, osim sa Gordanom Kičićem, jer je njegov materijal za sada samo u okviru jednog segmenta, dok se na platformu YouTube ne postavi celih sat vremena razgovora, koliko inače traju epizode u ovom serijalu.

Do sledećih gostiju, nadamo se druženju uživo sa publikom.
Samo da ova pošast konačno prođe konačno i da takav pakao bude samo jedna ružna prošlost, košmar koji nije trebalo ni da se desi.

Ivan Makragić

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aktuelno

Premijere filmova “Pretty Strong” i “Wongar” u Domu omladine

Dom omladine Beograda, osim tradicionalnog 67. Martovskog festivala dokumentarnog i kratkometražnog filma, za ljubitelje sedme umetnosti predstavlja dva dokumentarna ostvarenja koja...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

musicpocket