Serija „Jedini izlaz” od 17. aprila vikendom u 21h na SUPERSTAR TV

Nakon velikog uspeha filma u bioskopima, stiže 10 epizoda serije

Ivan Makragić
Diplomirani dramaturg sa Fakulteta dramskih umetnosti, kreativac, umetnik, u šali za sebe voli da kaže da je bedno piskaralo. Ali ne i skriboman.

podeli

popularno


Nakon velikog uspeha filma u bioskopima, stiže 10 epizoda serije

 
Igrani film “Jedini izlaz” reditelja Darka Nikolića sa Anđelkom Prpić u glavnoj ulozi postaje i TV serija od 10 epizoda koju će publika moći da prati od subote, 17. aprila na kablovskoj televiziji “Superstar TV” u vlasništvu kompanije Telekom Srbija, koja je i koproducent projekta.

   Film je u bioskopima za kratko vreme osvojio publiku sa više od 70 000 gledalaca, u opasno doba pandemije, a sada će dobiti šansu da se ta triler krimi priča razvije u 10 nastavaka, gde će se više posvetiti pažnja nekim likovima i događajima, što nije moglo stati u dvočasovni film.

  Serija autora Marka Popovića i Darka Nikolića će se prikazivati narednih pet vikenda, što znači da će se emitovati po dve epizode svake subote i nedelje u udarnom terminu od 21 čas.

 Ne samo da će se kroz ovaj TV format značajno proširiti priča tog psihološkog trilera, već će se pojaviti i neki novi likovi.


 


Film i serija su okupili jaku glumačku ekipu uz značajne glumce iz regiona.
 Pored popularne Anđelke Prpić koja se uverljivo oprobala u novom žanru za nju, u seriji kao i na filmu igraju: Danica Maksimović, Ljubomir Bandović, Milan Čučilović, Nikola Ristanovski, Janko Popović Volarić, Milena Predić, Toni Mihajlovski, Sonja Kolačarić, Jovo Maksić, Andrija Bošković, Klara Hrvanović, Joakim Tasić, Vukašin Jovanović, Vanja Ejdus, Kristina Jovanović – Kika, kao i na žalost nedavno preminuli Boris Komnenić.

  U novim ulogama likova koji nisu bili prisutni u filmu pojavljuju se –  Radoslav Milenković, Miloš Vlalukin, Slobodan Beštić, Nela Mihailović, Aleksandra Janković, Anastasia Mandić, Ana Mandić, Marko Janjić, Dubravko Jovanović i drugi.Serija prati junakinju Anu Kolar (Anđelka Prpić), čiji je suprug, poznati beogradski advokat (Janko Popović Volarić) stradao u požaru.  

 Šest godina nakon nesreće Ana ne može da povrati sećanja na nesreću niti da se pomiri sa gubitkom muža.

 Ona ima problema u komunikaciji sa sinom, pije lekove, redovno ide kod psihijatra i na sastanke porodica žrtava.

 Kada konačno odluči da se sa sinom preseli u inostranstvo, na mejl joj stiže misteriozni video snimak na kome se vidi njen muž i Ana posumnja da je Saša živ.

 Kod inspektora Dejana Štrpca (Ljubomir Bandović) dolazi Mali Đole, nekadađnji školski drug njegove ćerke.

Đole traži od Štrpca da proveri potencijalno ubistvo devojke po imenu Nataša Vranješ.
 Štrbac tome ne pridaje veliki značaj, sve dok Mali Đole ne bude ubijen.


 


Direktor fotografije filma i serije je Miljan Milovanović, producenti Marko Stanković i Darko Nikolić, kompozitor Đorđe Miljenović, poznatiji kao Skaj Vikler. 
  Serija je snimljena u produkciji Telekoma Srbije i izvršnoj produkciji kuće “Stanković i sinovi”.

 
Anđelka Prpić je do nedavno bila aktuelna sa dva sitkoma na malim ekranima – “Nek ide život” (Superstar TV i Pink) i “Radio Mileva” (RTS 1), i sada će je publika gledati za veoma kratko vreme u trećoj seriji, koja donosi potpuno novu dimenziju slavne glumice. 


- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Arhitektura u fokusu Kaleidoskopa kulture – otvoren konkurs za dizajn javnih prostora u Novom Sadu

U sklopu priprema za ovogodišnji Kaleidoskop kulture, koji će biti održan od 2. septembra do 8. oktobra u Novom...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket