Senshi – Srpski Ragga metal bend koji je osvojio Japan objavili su novi spot i album 

0
Reklama

Senshi, novosadsko-zrenjaninski ragga metal bend koji je već sa svojim debi albumom osvojio Japan, ovih dana objavio je svoj drugi po redu album „Rise Again“, novi singl i još jednu turneju u Japanu, koju će potom nastaviti i po drugim zemljama u 2023. godini. Druga japanska turneja benda Senshi startuje u Osaki 14. aprila, nakon čega slede nastupi u Nagoji i Tokiju 15. odnosno 16. aprila. Novi singl „Run Dem Over” možete pogledati na Youtube kanalu benda, dok ceo album “Rise Again” možete poslušati na gotovo svim streaming platformama.

Senshi je bend poznat i popularan u zemlji izlazećeg sunca još od svog osnivanja 2018. godine, kada su zahavljujući svom prvom singlu postigli kako ogroman uspeh, tako i svoju prvu turneju u Japanu.

Reč je o grupi koja je stvorila jedinstvenu mešavinu ragga metala spojenog s tradicionalnim japanskim instrumentima. „Iza našeg uspeha stoji ogroman rad. Oduševljeni smo što ćemo se vratili u Japan nakon toliko čekanja. „, rekao je pevač Senshi-ja, Adam Rakić. „Mnogo truda, emocija i vremena smo uložili u novi materijal i jedva čekamo da to podelimo sa našom publikom u Japanu, a nadam se i šire.“

Novi album “Rise Again”,  sadrži 12 kompozicija koje potpisuju Adam Rakić i gitarista Pavle Kirćanski. Devet od dvanaest pesama urađeno u saradnji sa raznim izvođačima, prevashodno iz Japana. Album je objavljen za japansku izdavačku kuću  Hi-PLY RECORDS.

„Run Dem Over“, poslednji singl s njihovog novog albuma je muzičko i vizuelno remek-delo koje sadrži krvave scene borbe sa zombijima koje podsjećaju na Evil Dead i filmove Roberta Rodrigez-a. Sing će promovisati zajedno s ostatkom albuma na ovogodišnjoj turneji u Japanu. 

Senshi

Album: RISE AGAIN

25.03.2023. Hi-PLY RECORDS

1. The Fall

2. Rise Again (feat. Yuzu Natsumi)

3. Evil In Dem Eyes (feat. Bushi)

4. Chaos In My Soul (feat. Big Chocolate)

5. Rock Da Mic (feat. iori)

6. Greed

7. Memories (feat. Josh)

8. Hold On Tight

9. Run Dem Over (feat. Ryo Kinoshita)

10. Famicore Killer (feat. Kaito)

11. Shibuya Meltdown (feat. JFM)

12. Piece of Light (feat. ROA)

Postavu benda Senshi čine pevač Adam Rakić, gitarista Pavle Kirćanski, basista Branislav Pantić i bubnjar Nebojša Durmanović.

ALBUM – https://linkco.re/V4Mz8PDF

Facebook Page – https://www.facebook.com/SenshiTheBand

Twitter – https://twitter.com/SenshiTheBand

Instagram – https://www.instagram.com/senshitheband/

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here