„Selo malo, selo dično“ – Boda Ninković i ekipa vas vode na specijalno letovanje!

0
Reklama

Boda Ninković, Jovica Tišma i ekipa koja je zajedno sa njima snimila album pesama za decu „Čudne reči“, najmlađe vodi kod bake i deke na selo novim animiranim videom za pesmu „Selo malo, selo dično“.

Jedva smo dočekali leto da konačno odemo na more! Doduše, malo nas gnjave covid-pasošima i PCR testovima, ali ko mari kad je more u pitanju“ poručuje Jocko i dodaje: „Ali, ako ipak mrzite čak i malu gnjavažu, možda bi valjalo da se prisetite bake i deke na selu. Bilo čije, bake i deke ne izvoljevaju, raduju se svakom gostu. Ne traže ni PCR ni niti bilo kakve pasoše, samo im dođite! I videćete da je „selo malo, selo dično, apsolutno idilično!„.  

Na putovanje vas vode Boda, Jocko, Ljuba, Neša i Multimedia Music! Kakva karta, ko vas za nju pita? Dovoljan je klik na Youtube-u!

Video za pesmu „Selo malo, selo dično“ možete pogledati na ovom linku: 

Tekst pesme „Selo malo, selo dično“ napisao je Jovica Tišma a muziku i aranžman uradio je Ljuba Ninković. Za crteže za spot zaslužan je Saša Gvozdenović dok animaciju potpisuje Vladimir Jakđić Musa.

Pesma je deo albuma „Čudne reči“ objavljenom za Multimedia Music“. Album je otpevao Slobodan Boda Ninković. U nekim pesmicama su mu pomogli Emilija Ninković, Horić muzičkog centra Mimi, Jocko. Ali, da bi oni imali šta da pevaju Ljuba Ninković je smislio muziku i aranžmane i skoro sve odsvirao. Skoro, jer su mu u nekim pesmicama pomogli Marija Tunić i Nebojša Neša Brdarić. Ali, da bi svi oni imali šta da pevaju i sviraju, tekstove pesmica je smislio i napisao Jovica Jocko Tišma.  A onda je Multimedia Music sve to skupio, lepo spakovao i objavio.

CD  BODA – „ČUDNE REČI“ možete kupiti na svim prodajnim mestima Multimedia Music kao i online.

www.multimedia-music.com

www.facebook.com/MultimediaMusicSRB/

www.instagram.com/multimedia_music/

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here