Sea Star Festival prebačen na 2022. godinu, a headlineri su Cyrpes Hill, Amelie Lens i Dubioza kolektiv

D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Cypress Hill, Amelie Lens i Dubioza predvode headlinere Sea Stara 2022!

Mada će 2021., sudeći prema jačini borbe protiv pandemije, biti godina povratka normalnog života, organizatori Sea Stara u dogovoru s izvođačima i partnerima, a sve u cilju osiguravanja maksimalno sigurnog događaja, prebacili su održavanje festivala na 2022. i potvrdili nastupe svih dosad objavljenih headlinera. Hip hop legende Cypress Hill u pratnji Amelie Lens, Dubioza Kolektivom, Meduzom i Umekom te celim nizom muzičara najavljenih još za 2020. nastupiće 27. i 28. maja 2022. u umaškoj laguni Stella Maris.

Novi festivalski termin ponovo će pomaknuti početak turističke sezone na kraj maja i na brojne pozornice, smeštene tek nekoliko metara od mora, dovesti fantastična muzičara imena koja već neko vreme imaju Umag zapisan u svojim kalendarima. Jedan od najvećih hip hop sastava u istoriji Cypress Hill, techno superzvijezda Amelie Lens, italijanska hit senzacija Meduza, najveći bend naše regije Dubioza Kolektiv, slovenski elektronski mag Umek i prvo rap ime regije Vojko V predvode tako i dalje prvi veliki festival godine. Njima uz bok nastupe su ponovo potvrdili Kuku$, Buč Kesidi, Farrago, Tijana T, Insolate, Buntai, Marcel, Andrea Ljekaj, Bronski, DJ Gumja i TRIAD, dok se još imena biti potvrđeno u sedećim mesecima.

Nakon više od godine festivalske tišine nadali smo se Sea Starovom povratku u 2021., ali za ponovni susret s Umagom i Istrom moraćemo pričekati još malo. Srećom, kraj pandemiji je sad jasno vidljiv i to ćemo najbolje osetiti slaveći život ovog jula na velikoj proslavi 20. godišnjice Exita na Petrovaradinskoj tvrđavi. Izuzetno nam je drago što smo uspeli re-bookirati sve headlinere za 2022., ali tu novim imenima nije kraj!“ – izjavila je ekipa EXIT tima.

Sigurnost publike, izvođača i radnog osoblja na samom festivalu i u Umagu, kao i otvorene granice, mogućnost putovanja i izostanak mera fizičke distance svakako su ključni uslovi za organizaciju događaja. No, kako je Sea Star prvi veliki festival sezone, čak i uz  optimizam istaknut od strane Vlade Republike Hrvatske, ne može se garantovati siguran događaj za kraj jula. Stoga je pomicanje na 2022. izraz odgovornosti svih uključenih u organizaciju.

Sve ulaznice, smeštaji i prevozi za Sea Star kupljeni dosad na službenim prodajnim mestima vredeće i za izdanje 2022. godine.

Svi kupci ulaznica, smeštaja i prevoza za 2020. i 2021. kojima novi datumi Sea Stara ne odgovaraju moći će ostvariti povraćaj novca, a pravila i proces refundacije biti će objavljei na službenoj web stranici festivala.

IzvorPress
FotoPromo
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Mjuzikl „Parče Brodvejske noći“ 17. septembra u Kombank Dvorani: Ivana Peters, Jelena Gavrilović, Marko Marković

Budući muzički spektakl u najavi sa hitovima iz filmova "Čikago", "Kosa", „Mulen ruž“, „Fantom iz opere“ BEOGRAD, 5. avgusta (Tanjug)...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket