Saša Furunović (Popečitelji, Fitnes) pod pseudonimom CD Ministar objavio „Veliku stvar“

D.
D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Saša Furunović (Popečitelji, Fitnes) skoro dve decenije samostalno objavljuje i stvara muziku pod pseudonimom CD Ministar. Pod ovim imenom ujedno nastupa i kao DJ još od 2004.

„Velika stvar“ nas uvodi u novu seriju njegovih samostalnih muzičkih ostvarenja koja će na kraju rezultirati i novim albumom. Ovu audio/video seriju pod nazivom „Povratni napon“ možete ispratiti na youtube kanalu Popečitelja:

Nova numera je objavljena i na Ministrovom bandcamp profilu:

www.cdministar.bandcamp.com

Saša se pod ovim imenom prvi put pojavljuje 2003 godine nastupajući sa beogradskom kantauricom Bo. Kombinacija akustične gitare i elektronskih bitova i semplova sa njenog prvog albuma, koji je producirao Koja (Disciplin A Kitchme) izvođena je uživo uz njegovu pomoć i tada Bojana, Koja i Saša smišljaju ovaj pseudonim koji Saša i dalje koristi kada je reč o DJ i producentskim izletima.

2015 godine objavljuje album Zabit, svojevrsni best of numera nastalih u dužem vremenskom periodu.

2020 godine objavljuje dva albuma sa numerama nastalim u ranom periodu (2000-2004) – TMA Vol.1 i TMA Vol.2 (CD Ministar Early Days)

IzvorPress
FotoPromo
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

POZORIŠNE PREMIJERE PO CELOJ SRBIJI TOKOM MAJA 2021 (VOL. 2)

Hiper aktivnost i kreativnost umetnika u doba pandemijeVeći deo pozorišta po Srbiji uveliko sprema nove projekte, prateći veoma intenzivan...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket