Saša Báša objavio šesti video spot „Fabrika Barbika“ sa debi albuma „Trizofrenija“

0
Reklama

Multimedijalni autor Saša Báša vam predstavlja šesti video spot za pesmu „Fabrika Barbika“ koji će se naći na debi albumu pod imenom „Trizofrenija“. Pesma je objavljena pod pseudonimom „Saša Báša & Virtual Ritual“ što predstavlja Sašin treći alter ego, onaj najbuntovniji i najekscentričniji. Pored „Virtual Ritual-a“  i pesme „Fabrika Barbika“, Saša će objaviti i treću trilogiju sa pesmama „Izgubljen Grad“, „Znaj da nisi sam“ i „Elektroljubav“ i time zaokružiti priču prvog albuma „Trizofrenija“. Album „Trizofrenija“, koji je trenutno u pripremi, sadržaće 9 pesama, od kojih će biti 3 „Snenih Sena“, 3 „Lile Idile“ i 3 „Virtual Rituala“ i njihov izlazak se očekuje do polovine 2023. kao i prateća promotivna turneja u pratnji benda. Prvi uživo nastup očekuje se 23. juna na Munzik Festivalu na Gardošu zajedno sa bendovima „Stereo Banana“, „AmanZaman“ i „The Trigger“.

Prvih pet spotova možete pogledati na Sašinom zvaničnom YouTube kanalu, a pesme u audio formi, u najboljem kvalitetu, se mogu čuti na svim digitalnim platformama. 

Članovi Bášinog pratećeg benda su: Lazar Pantelić (klasična gitara, prateći vokal), Katarina Davinić (klavijature), Lazar Dimitrijević (električna gitara, prateći vokal), Miloš Stanković (bas gitara) i Aleksa Lazić (bubnjevi). Za produkciju je (u saradnji sa Bášom) zadužen Aleksa Stanković.

Video link „Fabrika Barbika“: 

Instagram: https://www.instagram.com/sasabasa_/

Facebook: https://www.facebook.com/sasabasa95

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here