SAOPŠTENJE POVODOM ODRŽANIH MUZIČKIH NASTUPA CRVENE JABUKE 08. i 09. MARTA

Povodom dva održana muzička nastupa grupe Crvena jabuka u Kombank Dvorani, javnost obaveštavamo da su koncerti održani 08. i 09. marta od 19 do 21h sprovedeni po svim propisanim epidemiološkim merama koje su trenutno na snazi.

D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

DOGAĐAJI SU ODRŽANI U SKLADU SA SVIM VAŽEĆIM PROPISANIM MERAMA 

Drugi događaj koji je bio zakazan za nedelju  (07.03), kada su uvedene posebne mere od strane Krinog štaba Vlade Republike Srbije, uredno je pomeren na utorak 09.03. čime je ispoštovana procedura odlaganja samog događaja. Podsećamo da Kombank Dvorana nije radila oba dana vikenda zbog tada uvedenih mera od strane kriznog štaba za dane vikenda.

 U skladu sa tim, događaj je održan 09. marta s početkom u 19h uz poštovanje svih propisanih epidemioloških mera. Na ulazu Dvorane je merena temperatura, dezinfikovane su ruke, na displejima u samom holu i sali tokom koncerta je sve vreme bilo istaknuto obaveštenje : MOLIMO VAS DA POŠTUJETE SVE EPIDEMIOLOŠKE MERE. DRŽITE DISTANCU. NOŠENJE ZAŠTITNIH MASKI JE OBAVEZNO.

Između svih posetilaca, koji nisu došli zajedno, bila su automatski blokirana dva prazna mesta, iako mere nalažu da to bude jedno mesto, sedam kovid redara je sve vreme opominjalo sve one koji su pokušavali da skinu maske.

Na osnovu Uredbe o merama za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti COVID-19 Članom 10. definisano je da se prilikom održavanja javnih kulturno-umetničkih događaja u zatvorenom prostoru dozvoljeno je najviše 500 posetilaca istovremeno, i to tako da svako drugo mesto za sedenje bude slobodno, takođe Članom 14. stav 4. Propisano je radno vreme ustanova kulture do 21h.

Na osnovu važeće uredbe, savesno i kako to zakon nalaže do kraja su ispoštovane sve propisane mere.

Kapacitet Dvorane je 1382 sedišta, a po aktuelnim merama dozvoljena je polovina kapaciteta sale, do maksimum 500 mesta. Događaj je završen u 20.50h, odnosno pre 21h, nakon čega je objekat ispražnjen i zatvoren.

S obzirom da ne postoje nove mere, mi u potpunosti poštujemo aktuelne važeće mere, a u prilog tome govori to da smo u prethodna dva vikenda bili u potpunosti zatvoreni i da već 12 meseci jedva održavamo kontinuitet rada iz poštovanja svih propisanih mera.

- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Završeno snimanje dokumentarnog filma o Led Cepelinu

Film koji režira Bernard Mekmahon je najavljen u maju 2019. godine, a povodom 50 godina benda koja je obeležena...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket