Santana na meti kritika zbog transfobnih komentara: Muškarac je muškarac, žena je žena

0
Reklama

Muzičar Karlos Santana suočio se s kritikama nakon što se na društvenim mrežama ponovo pojavio video njegovih komentara protiv transrodnosti tokom koncerta u Nju Džersiju u julu.

“Kad je Bog stvorio tebe i mene, pre nego što smo izašli iz materice, ti znaš ko si i šta si”, vidi se kako gitarista govori na snimku.

“Kasnije, kad odrasteš, vidiš stvari i počneš verovati da bi mogao biti nešto što zvuči dobro, ali znaš da nije u redu, jer žena je žena, a muškarac je muškarac – to je to”, nastavio je Santana.

“Šta god želiš raditi u ormaru, to je tvoja stvar, ja se slažem s tim”, dodao je Santana, pre nego što je spomenuo svoju povezanost s “bratom Dejvom Šapelom”, koji se takođe suočio s kritikama zbog komentara protiv LGBTQ osoba iznesenih u njegovom Netflix specijalu “The Closer” iz 2021.

Kritike s kojima se Santana suočio u četvrtak “naterale” su ga da se izvini na svojoj Facebook stranici, gde je napisao:

“Žao mi je zbog mojih bezosećajnih komentara. Shvatam da je ono što sam rekao povredilo ljude i da mi to nije bila namera. Iskreno se izvinjavam transrodnoj zajednici i svima koje sam uvredio.”

Santana je dalje rekao da je njegov “lični cilj poštovati ​​ideale i uverenja svih osoba, bez obzira na to jesu li LGBTQ osobe ili ne”.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here