Sanja, Marinko i Zec – najveći hitovi grupe Novi fosili 01. septembra na tvrđavi Kastel

0
Reklama

U petak 01. septembra na banjalučkoj tvrđavi Kastel očekuje nas prava muzička senzacija. Sanja, Marinko i Zec u Banjaluku donose najveće hitove grupe Novi Fosili. Dugo očekivani nastup ove sjajne ekipe, podsetiće nas na neka dobra stara vremena uz prepoznatljive zvuke njihovih najvećih hitova koji su obeležili nekoliko generacija.

Malo je muzičkih imena koja su se oduprla promeni vremena i trendova i koja su ostala omiljena kod svih generacija. Upravo takvo retko ime su Novi fosili koji u 2023. godini proslavljaju čak 54 godina postojanja.

Tokom godina na sceni osvojili su sve najvažnije diskografske nagrade, a vrlo su zapaženi bili i na inostranim festivalima i takmičenjima. Njihove ploče i albumi godinama su najprodavanije, a njihove pesme postale su hitovi svih vremena: „Za dobra stara vremena“, „Da te ne volim“, „Reci mi tiho“, „Saša“, „Šuti moj dječače plavi“, „Sanja“, „Košulja plava“…

Ulaznice za ovaj koncert po ceni od 20 KM dostupne su putem prodajnog sistema www.gigstix.ba – online, kao i na njihovim prodajnim mestima širom BiH. Takođe, ulaznice se mogu kupiti i na Trgu Krajine u Banjaluci.

Na dan koncerta cena ulaznice biće 25 KM i ulaznice će se moći kupiti i na ulazu na letnju pozornicu tvrđave Kastel gde će nastup biti i održan.

Koncert počinje u 21:00, a vrata tvrđave otvaraju se u 19:00.

Organizatori koncerta OK team i Prorent uz podršku generalnog sponzora, kompanije m:tel  ovim događajem najavljuju još jedan odličan koncertni program u gradu na Vrbasu.

Sve informacije o ovom, kao i ostalim događajima u organizaciji OK team-a, pratite na https://www.facebook.com/okmusicteam

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here