Sana Garić video singlom „Zlatne noći“ predstavlja novi album !

D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Poslednjih godinu dana izdanje su najavljivali singlovi “Deo sebe”, “Sobe” i “Ovaj put”, oni su nagovestili da Sana radi na vrlo pitkom i radiofoničnom albumu koji veoma dobro komunicira sa aktuelnim svetskim synth pop trendovima.

Sana Garić će objaviti video za pesmu „Zlatne noći“ koji najavljuje novi album „Naočare za srce“.

Na jedan simboličan način sam naziv albuma poručuje šta mislim da nam je svima potrebno u vremenu u kom se nalazimo. Za mene je događaj godine hrabrost ljudi koji su izašli na ulicu da se bore za čistu zemlju, vodu i vazduh. Svakodnevna rasprodaja vrednosti za koje se u međuvremenu izgubio i smisao i značenje i važnost. Kako pobediti i rastvoriti stvarnost? Čuvajte sebe i svoju decu i borite se za povratak osnovnih ljudskih vrednosti i spasavanje zdravog razuma. Verujem u to da još uvek ima dobrih, lepih i pametnih ljudi. Možda su nam samo svima potrebne naočare za srce – da bismo to prepoznali u nama samima i drugima,“ izjavila je Sana Garić povodom izlaska albuma.

Zajedno sa njom u spotu se pojavljuju i članovi Saninog benda: Miki Ristić – bas (Bella Technika), Feđa Tom Franklin – bubanj (Fish in Oil) i Dušan Ristić – gitara. Produkciju, miks i mastering novog albuma potpisuje Radan Đorđevic – Rahmanee.

Album „Naočare za srce“ je od 17. decembra dostupan na CD-u (digipak) kao i na svim striming servisima.

IzvorPress
FotoPromo
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Izašao novi singl i spot benda Sink za pesmu “Nemam odgovore”

Izašao je novi sing i spot benda Sink za novu pesmu “Nemam odgovore”! Spot prati mladog ratnika koji dolazi...
Reklama
musicpocket