Šampioni se vraćaju na Eurosong: Maneskin će ukrasiti veliko finale

D.
D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Italijanski nacionalni emiter RAI saopštio je da će specijalni gost u finalu Eurosonga 14. maja biti rokenrol bend Maneskin, koji je prošlogodišnjom pobedom na Eurosongu zapravo i omogućio italijanskoj delegaciji da ugosti 66. izdanje takmičenja u Torinu.

Muzička senzacija koja je nakon pobjeda na Sanremu i Eurosonga osvojila svet predstaviće zvanično novu pesmu “Supermodel” u dvorani “PalaOlimpico”

Aktuelni evrovizijski šampioni, podsetimo, prvi put su se istakli nakon što su završili na drugom mestu u 11. sezoni italijanskog talent šoua “X Factor” 2017.

Njihov međunarodni prodor nastupio je kada su osvojili Sanremo, a zatim i predstavljali svoju zemlju i pobedili na Eurosongu sa pesmom “Zitti E Buoni”.

Trenutno grupa ima više od 4,5 milijardi slušanja svoje muzike na svim digitalnim platformama i skupili su 10 dijamantskih, 185 platinastih i 42 zlatnih ploča širom sveta, što savršeno pokazuje o kakvoj se popularnosti radi.

IzvorCdme.me
FotoPromo
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Reklama

Aktuelno

Kritike na račun Ukrajine koštale Rodžera Votersa koncerata u Poljskoj: Biće persona non grata

Suosnivač Pink Flojda Rodžer Voters otkazao je koncerte planirane u Poljskoj zbog besa tamošnje javnosti nakon njegovog nedavno izrečenog stava o...
Reklama
musicpocket