Šabački EhoTon objavio album „Eho“

Šabački aternativni rok bend EhoTon objavio je album „Eho“ za diskografsku kuću Multimedia Music.

0
Reklama

Afirmisani šabački muzičari su odlučili 2018.godine da spoje svoje kreativne energije i oforme novi alt/rock band pod nazivom EhoTon. Krenuli su sa spontanim probama, ali su brzo shvatili da rade nesto dobro i da ih pesme koje su u početku stvarali ispunjavaju u svom umetničkom, duhovnom i muzičkom smislu iako svako od njih pojedinačno ima svoj istančan ukus za umetnost. Sva ta različitost je stvorila jedinstvenu celinu i bend je počeo da funkcioniše i stvara sopstveni muzički izraz.

U narednim godinama bend je učvrstio svoj muzički stav kroz mnogobrojne probe, žive nastupe i studijska snimanja.

Njihov višegodišnji zajednički rad rezultirao je albumom „Eho“. Sniman je u Studiju ROAD a za produkciju, miks, ali i značajnu pomoć oko aranžmana pesama bio je zadužen Dragan Alimpijević Pik.

Od ovog albuma očekujem da će naći put do nekih novih slušalaca, šire publike“ kaže gitarista benda Predrag Daničić i dodaje: „mislim da album pruža dovoljnu muzičku i tekstualnu širinu da bude prihvaćen i od strane onih koji možda i nisu po difoltu u tom fazonu.

Basista Jovan Yoker Parmaković kaže da je album produkt njihovih želja, osećaja i stremljenja: „Odraz četiri različita senzibiliteta i osećanja, spojen, upakovan i aranžiran kroz alternativni sound

Bubnjar Milan Firca Arnautović kaže da su album „Eho“ izrodili posvećenost, rad i velika želja da se iskažu kroz muziku i reči iskažu njihove emocije, dok vokal Bojana Abazović dodaje da je ovo album bogat muzičkim idejama. „Rađen je veoma pažljivo, sa puno strpljenja i posvećenosti. Jedino nestrpljenje odnosi se na objavljivanje na koje se čekalo godinu dana! Bilo je ogromno zadovoljstvo raditi na njemu a to zadovoljstvo će lako prepoznati svako ko ga bude poslušao“ kaže Bojana.

Od snimanja do objavljivanja ovog izdanja došlo je do personalnih izmena u bendu te će na novim projektima koje EhoTon planira kao vokal nastupati pevačica Merlot Levert. 

Album “Eho” dostupan je na svim prodajnim mestima Multimedia Music, online na www.multimedia-music.com, kao i na svim relevantnim muzičkim platformama.  

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here